reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula życzę w takim razie owocnych zakupów!
Mata ja jestem fanką pierogów ruskich, często mama mi też robiła sam farsz--tzw. gzika-cały gar wcinałam ją cały dzień :-D aż mi ślinka leci, bo znowu głodna jestem :shocked2:
Kasiu mam nadzieje że to cóś szybko Oli zejdzie!
Marlenka a Ty dalej na diecie bo znów jakiegoś warzywa gotujesz :rofl2:
Basiu wcale się nie dziwie że Natali już ma jakiegoś adoratora :-)

A ja czekam i czekam... na 16-stą, ukryta jak myszka pod stertą papirów :-);-)

reklama
oj u nas ewidentnie jakiś kieł się przepycha, właśnie mi Zuzol z płaczem się zerwał! i siedziała w łóżczku zapłakana , półśpiąca z rączką w buzi :-:)-(!! dostała maść i nurofen bo malutką gorączkę miała.:-:)-( moja bidulka!!!! ach te zębole!!!!

gzika?! ja to pierwszy raz słyszę takie słowo

Darunia nie to nie dieta,ale cos mnie naszlo na brokula i jem juz od 3 dni,na sniadanie wypilam 500ml coli i zjadlam tosta,potem czeka na mnie ciasto marchewkowe,tak jak widzisz poddalam sie:-pwczoraj zrobilam 100brzuszkow a dzisiaj zrobie 200 a jak,bylam na spacerku 2,5h caly czas chodzilam tylko na bujaweczkach bylam 30 min,jak Marysia wstanie znowu ide,wiecie,ze ja kocham chodzic,pogoda rewelacyjna pikne blekitne niebo zadnej chmurki i tak ma byc 4 dni,az zyc sie chce

Ja bardzo kocham pierogi i podsmazane i gotowane z cebulka,mniam,mniam

No z tymi zębami to jest przekichane... ja też już mam dosyć, w nocy dzisiaj wstawałam do Barta 3 razy i Ł wstawał chyba z 2 razy, aż w końcu Bart wylądował u nas w łóżku, a potem kurczak mały śpi u nas do 7 z kawałkiem gdzie ja o 7 muszę już wyjśc do pracy i jak wchodzę do naszego pokoju to wszystkie rzeczy do ubrania wyciągam chyba z 10 minut bo tak wszystko powoli otwieram, żeby go nie obudzić... :cool:

Mata kurcze, napisałaś o takich pysznościach, że aż zaraz padnę z głodu, a najgorsze jest to, że tu w pobliżu nie mam sklepu :eek: i musze czekać na 16-stą aż Ł przyjedzie po mnie... a dodam jeszcze że ten film co dzisiaj na niego idziemy to jest w 3D dlatego bardzo chce na niego isc ;-)

Bb-esy :-D:-D:-D ale jaja, robią się z nas gangsterówy :-D:-D:-D:-D

Moje małe wstały, już po obiadku. Ania coś mi jęczy :no:

ło matko, a ja jutro muszę do skarbowego iść, bo mam wezwanie!!! buuuu

reklama
Do góry