reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. Ale się babeczki rozpisałyście szok normalnie:-D:-D:-D Ale to dobrze, coś się dzieje i co najważniejsze jest wesoło:tak::tak:
Ja znów połamana chodzę, jakaś zasiedziała jestem. No cóż starośc nie radość:-D:-D:-D A do tego mam nerwy bo ubezpieczyciel auta wypłaca nam kasę juz ponad 2 miesiące i ciągle tylko obiecuję ze na dniach kasa będzie. No nic poczekamy jeszcze kilka dni i chyba będzie awantura. szlag mnie trafia bo jak do płacenia za uto to musisz zapłacić w terminie, alek jak oni to w dupie wszystko mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poza tym wzięliśmy na próbę internet z Play z możliwością zwrotu do 7 dni jak by nam nie pasował. I konsultant powiedział do m że czas liczy się od dnia aktywacji przez nas. Ale po przemyśleniach zrezygnowaliśmy i chcieliśmy oddać. Okazało się że przekroczyliśmy magiczne 7 dni bo jeśli sami nie zostanie aktywoany w ciągu 4 dni od dnia odebrania przesyłki to jest automatycznie aktywowany. I tym samym mam dodatkowy rachunek do zapłacenia. Play powiedział, e sprawdził rozmowę z konsultantem i i tam padło zdanie o 4 dniach. Nie wiem tego bo nie mam nagrania, m twierdzi, ze tak nie było. Jestem wściekła na niego i na zasranego playa
No to się rozpisąłam. Wyszlo mi tu maslo maslane ale wyrzuciłam to z siebie

Ula zawsze sie uśmieję z tego jak zabawnie nazywasz Zuzolka swojego:-D:-D:-D Skąd Ci się to wszystko bierze??

Daria udanego wypadu do kina. Bawcie sie dobrze. Jutro jak masz wolne to pewnie będziesz do nas zaglądała:tak::tak: Bardzo mnie to cieszy:tak::tak:
Kochana ale mąż Ci dogadza. Z ciepłym obiadkiem czeka. Zobacz jak się role zamieniły:-D:-D:-D

Ja też dopisuje sie do listy wielbicieli pierogów ruskich - najlepiej podsmażonych !!! :-p:-p
I ja też sie dopisujedo listy. Mnnniam uwielbiam. To która robie teraz pierożki chętnie wpadnę:-D:-D

wczoraj zrobilam 100brzuszkow a dzisiaj zrobie 200
Marlenko to jak tak dobrze idzie robienie Ci tych brzuszków to zrób dzisiaj te 200 i jeszcze 100 za mnie:-D:-D:-D

Kasiu mma nadzieję ze to "świństwo" szybko zejdzie:tak::tak:I gratuluję Oleńce kolejnego zębolka:-)

Agusia dawaj zdjecie biurka,nie obijaj sie:-D:-D:-D
Dam dam, kiedyś napewno:-D:-D:-D A tak w ogóle to fajnei było zobaczyć miejsca waszej pracy:-D:-D Cięzkiej, ale jakże relaksacyjnej:-D:-D:-D

Mejdia gratuluję zdania wewnętrznego egzaminu. No to teraz zbieraj siły na państwowy

reklama
Witajcie
A ja zdjatko postaram sie wkleic jutro bo dzisiaj jakas zmeczona jestem, Nadia niedawno tak mocno wyrznela w pokoju orla ze myslałam, ze zeby stracila ale tylko z dziąsła krew leciała ...
M wróci pewnie bardzo pozno jak juz dzieci bedą spały ...a ja jak wrocilam to przekąsilam cos i wzielam sie za prasowanko i juz mam wszystko porobione. Miedzy czasie Nadia wysypala mi ziemie na balkonie, którą do wyrzucenia naszykowalam, Fabianek wrocił z pol kilogramem piachu w butach po całym domu wrrr....i rozsypal w przedpokoju a Nadia rozniosla i ciagle cos ale jeszcze 1,5 h i kladę moje mazepy spac :) :-):cool2:

Agusia życzę abyscie kaskę jak najszybciej dostali a co do Play to faktycznie beznadziejnie wyszło, moj m tez ma net w Play ale szczerze przyznam, ze nie dziala tak dobrze, tzn słaby ma zasięg ( zależy od miejsca) ...
Wy tu o pierogach , a ja ostatnio mam taki apetyt, ze moja odchudzanie przełoze na inny termin ...:sorry:

Oj Babeczki opisałyście sie, że hej!:-)
Ja na szczęście zdążyłam do 16.00, choć wszędzie
spóźniałam się dosłownie o 1 min. :szok:
Rano na pociąg minuta, musiałam jechać z przesiadkami,
potem autobus odjechał jak dobiegałam do przystanku :-(, spowrotem wyszłam z urzędu o 1 min. za późno i tylko dzięki temu, że dwóch facetów mnie podrzuciło na dworzec zdążyłam na powrotny! UFFF:eek:

A u Was widzę wesoło, BB - gangsta zakładacie !;-)
Darunia coś ma mniej robotki!:happy:
Marlenka brokułki z colą sobie podjada !:-D
Ula zakupki udane, a Mata pierogi smaży...oj życie, życie się toczy!:happy:
Ja tez zamiast teraz ogarniać mieszkanko to klikam:tak:
Liliana dziś szalejesz za to ze sprzatankiem i prasowankiem widzę!
A dzieciaki jak zwykle brudzą...
Agusia trzeba bardzo uważać na te niby próbne dni itp.,
bo zawsze jakiś haczyk znajdą! Cwaniaki!:crazy:
Kasiau jak Oleńka?:confused:
Asiowo nic sie nie martw tylko duuużo wypoczywaj i dbaj o siebie!:tak:

hahaha baby tak szaleć beze mnie ????
Ja z pracy urwałam się 14,40 hahaha
Mam nadzieję że mnie szef nie powiesi - dziś mi tyle kazał zrobić że mu się w twarz zaczęłam dosłownie śmiać bo już mnie niemoc ogarnęła , były jaja , a on do mnie z czego się śmiejesz aja mu że tak mnie coś napadło. Za 10 minut znów przyszedł z kolejnym bojowym zadaniem ale to on juz miał uśmieszek na twarzy .
Byłam dziś na zebraniu i się wymiksowałam z tego skarbnika.
W sumie wracam już później i nie mam czasu tego ogarnąć .
Mam dziś m w domku to nie wiem jak tam z bb ale postaram się luknąć co tam u was .
Ola już śpi , posmarowałam jej to dziadostwo maścią i widać że jej przyschło.
Ogólnie mam teorię że zaraziła się od Weroniki bo ona miała cos podobnego na nosie ale jej przeszło po innej maści i miała gdzie indziej bo przy nosie .
A Wera pewnie przywlekła znad morza to dziadostwo.
Mejdia ta minuta to zbawienie jak trzeba dopasowac i zgrać autobus z pociągiem - wiem coś na ten temat. Najważniejsze że zdążyłaś z powrotem

Ostatnia edycja:
Marlenka pewnie jedno z drugim :-D:-D:-Dbrzuszek i na R , brzuszek i na R :-D:-D:-D
A mój m włączył sobie kompa - swoją stronę, mecz i poszedł się kąpać ..a ja co niby mam robić ....
Zaraz i ja będę coś chyba z nim ćwiczyć :-D:-D:-D
Ja może i bym była dalej skarbnikiem ale jak mam coś robić po łebkach to wolę nie robić wcale

Eloł :))
Ja wlasnie siadlam sobie z lampką czerwonego winka. Dzieciary juz spią :-D
Baska nie wiedzialas, ze jestem mega sadystką, zastanow sie czy warto sie spotkac ze mną :rofl2::-D
Kasiu no co bedziesz robic ???:-):-) albo BB alby malż - wybieraj :)))

.......jak na razie to pifko i bb a mąz - mecz i browar ..............wiecie jak to jest skakać przed męzem w czasie meczu hahahahaha

reklama
Do góry