agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie. Ale się babeczki rozpisałyście szok normalnie

Ale to dobrze, coś się dzieje i co najważniejsze jest wesoło

Ja znów połamana chodzę, jakaś zasiedziała jestem. No cóż starośc nie radość

A do tego mam nerwy bo ubezpieczyciel auta wypłaca nam kasę juz ponad 2 miesiące i ciągle tylko obiecuję ze na dniach kasa będzie. No nic poczekamy jeszcze kilka dni i chyba będzie awantura. szlag mnie trafia bo jak do płacenia za uto to musisz zapłacić w terminie, alek jak oni to w dupie wszystko mają

Poza tym wzięliśmy na próbę internet z Play z możliwością zwrotu do 7 dni jak by nam nie pasował. I konsultant powiedział do m że czas liczy się od dnia aktywacji przez nas. Ale po przemyśleniach zrezygnowaliśmy i chcieliśmy oddać. Okazało się że przekroczyliśmy magiczne 7 dni bo jeśli sami nie zostanie aktywoany w ciągu 4 dni od dnia odebrania przesyłki to jest automatycznie aktywowany. I tym samym mam dodatkowy rachunek do zapłacenia. Play powiedział, e sprawdził rozmowę z konsultantem i i tam padło zdanie o 4 dniach. Nie wiem tego bo nie mam nagrania, m twierdzi, ze tak nie było. Jestem wściekła na niego i na zasranego playa
No to się rozpisąłam. Wyszlo mi tu maslo maslane ale wyrzuciłam to z siebie
Ula zawsze sie uśmieję z tego jak zabawnie nazywasz Zuzolka swojego

Skąd Ci się to wszystko bierze??
Daria udanego wypadu do kina. Bawcie sie dobrze. Jutro jak masz wolne to pewnie będziesz do nas zaglądała
Bardzo mnie to cieszy

Kochana ale mąż Ci dogadza. Z ciepłym obiadkiem czeka. Zobacz jak się role zamieniły

Kasiu mma nadzieję ze to "świństwo" szybko zejdzie
I gratuluję Oleńce kolejnego zębolka:-)

A tak w ogóle to fajnei było zobaczyć miejsca waszej pracy
Cięzkiej, ale jakże relaksacyjnej

Mejdia gratuluję zdania wewnętrznego egzaminu. No to teraz zbieraj siły na państwowy

Ale to dobrze, coś się dzieje i co najważniejsze jest wesoło

Ja znów połamana chodzę, jakaś zasiedziała jestem. No cóż starośc nie radość

A do tego mam nerwy bo ubezpieczyciel auta wypłaca nam kasę juz ponad 2 miesiące i ciągle tylko obiecuję ze na dniach kasa będzie. No nic poczekamy jeszcze kilka dni i chyba będzie awantura. szlag mnie trafia bo jak do płacenia za uto to musisz zapłacić w terminie, alek jak oni to w dupie wszystko mają

Poza tym wzięliśmy na próbę internet z Play z możliwością zwrotu do 7 dni jak by nam nie pasował. I konsultant powiedział do m że czas liczy się od dnia aktywacji przez nas. Ale po przemyśleniach zrezygnowaliśmy i chcieliśmy oddać. Okazało się że przekroczyliśmy magiczne 7 dni bo jeśli sami nie zostanie aktywoany w ciągu 4 dni od dnia odebrania przesyłki to jest automatycznie aktywowany. I tym samym mam dodatkowy rachunek do zapłacenia. Play powiedział, e sprawdził rozmowę z konsultantem i i tam padło zdanie o 4 dniach. Nie wiem tego bo nie mam nagrania, m twierdzi, ze tak nie było. Jestem wściekła na niego i na zasranego playaNo to się rozpisąłam. Wyszlo mi tu maslo maslane ale wyrzuciłam to z siebie
Ula zawsze sie uśmieję z tego jak zabawnie nazywasz Zuzolka swojego

Skąd Ci się to wszystko bierze??Daria udanego wypadu do kina. Bawcie sie dobrze. Jutro jak masz wolne to pewnie będziesz do nas zaglądała

Bardzo mnie to cieszy

Kochana ale mąż Ci dogadza. Z ciepłym obiadkiem czeka. Zobacz jak się role zamieniły

I ja też sie dopisujedo listy. Mnnniam uwielbiam. To która robie teraz pierożki chętnie wpadnęJa też dopisuje sie do listy wielbicieli pierogów ruskich - najlepiej podsmażonych !!!![]()

Marlenko to jak tak dobrze idzie robienie Ci tych brzuszków to zrób dzisiaj te 200 i jeszcze 100 za mniewczoraj zrobilam 100brzuszkow a dzisiaj zrobie 200

Kasiu mma nadzieję ze to "świństwo" szybko zejdzie

I gratuluję Oleńce kolejnego zębolka:-)Dam dam, kiedyś napewnoAgusia dawaj zdjecie biurka,nie obijaj sie![]()

A tak w ogóle to fajnei było zobaczyć miejsca waszej pracy
Cięzkiej, ale jakże relaksacyjnej

Mejdia gratuluję zdania wewnętrznego egzaminu. No to teraz zbieraj siły na państwowy