J
Jola244
Gość
Dobranoc Maju 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

podziwiam... ja o 21 ledwo zipie

Miłego dnia!
trzymam kciukasy i dobrego strzału 
zdrowka!
ale tez nie z sukienka
Kupilam sobie sweterek i 3 bluzki za cale 50zl
Maz z domu nie wygonil ;-) Ola przy gosciach popisówke robila i padla jak pluto po kolacji
I spala caaaala noc do 7
Czy Wasze dzieciaczki tez tak dyskutuja rano? ;-) Małej sie buzia niezamyka, nawija jak szalona
Na dzis planow nie mamy, ja mam @ wiec pewnie dzien cierpiacy jak zwykle... 
Teraz tylko trzymac linie ;-)
a że właścicielka to jakas rodzina z m, więc fajnie 
w nocy ostro sie darła, musiałam ja troche poprzytulać, ale nawet ładnie zasypiała znów, dałam jej koszulke i zajączka do przytulenia, mówiłam, że ładnie pójdzie spać, dobranoc i zasypiała
oj oby załapała to nocne spanie....
Jakie ladne juz postepy Dobrusia robi w zasypianiu
byloby juz pewnie pieknie gdyby nie zebiska 
Halo, halo 
tym bardziej, że od października ide na studia i musze sie jakos wysypiac 
Ehhh najwyzsza pora Mataod października ide na studia i musze sie jakos wysypiac![]()

Masz plan i sie go trzymaj 
Oooo i smoczek jak proca z lozeczka wylecial wiec chyba jeszcze spanka nie bedzie ;-) Teraz gada... cos chyba w pieluszce jest 

Będzie nas więcej z czerwcowymi podwójnymi dzieciaczkami