reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie, ja tylko na chwilkę dać znać, ze żyję, jestem padnięta i nie wiem jak się nazywam... nie gniewajcie się, pamiętam o zdjęciach, ale nie mam kiedy ich obrobić :-( przepraszam, i obiecuję poprawę!!!

Maajka, trzymam za Was mocno kciuki, obyś niedługo podzieliła się z nami radosnymi nowinami!!!

Liliana, współczuję Ci bardzo... Trzymam kciuki za Ciebie.

A gdzie reszta towarzystwa? Agusiu, widzę Cię :-p

Dzien Dobry:tak:

Małż odprawiony do pracki, mała jeszcze spi wiec ja na BB:tak:

Kurcze babki, jak wy mozecie siedziec do pólnocy:szok:podziwiam... ja o 21 ledwo zipie:-D

ooo... mała spiewa w łozeczku wiec chyba juz nie spi;-)

Lilianko
... zdrówka i 3mam kciukasy za operacje:tak:
Majka, powodzenia w starankach:-)

Zdrówka dla chorych dzieciaczków i mam:tak: Miłego dnia!

Witajcie kobiałki :-)

Maajeczko - spieszcie zeby wycelowac na czerwiec :tak: trzymam kciukasy i dobrego strzału :-D
Lila - bedzie dobrze :tak: zdrowka!

Ale Was wczoraj naszlo na wieczorne jedzonko... :-p
Nasz dzionek przy gosciach nawet nie wiem kiedy zlecial ;-) Ola wybyla z dziadkiem na spacerek, a my babiniec na targ :-) No i nie wrocilam z pusta torba.. :zawstydzona/y: ale tez nie z sukienka :tak: Kupilam sobie sweterek i 3 bluzki za cale 50zl :-D Maz z domu nie wygonil ;-) Ola przy gosciach popisówke robila i padla jak pluto po kolacji :tak: I spala caaaala noc do 7 :tak: Czy Wasze dzieciaczki tez tak dyskutuja rano? ;-) Małej sie buzia niezamyka, nawija jak szalona :-D Na dzis planow nie mamy, ja mam @ wiec pewnie dzien cierpiacy jak zwykle... :zawstydzona/y:
Aaaaa i mam piekna, czysta, wyprasowana suknie :-D Teraz tylko trzymac linie ;-)

Milego dzionka Kochane :tak:

Hej kobitki!

Joasiek widzę, że juz atmosfera się rozluźnia prze Wilekim Dniem ;-)
Ja kończę drugie pranko, zaraz wybywam na targ i nie wiem czy nie przejdę się na drugi koniec do lumpka, bo ponoc mają tam tanie nowe włóczki :tak: a że właścicielka to jakas rodzina z m, więc fajnie :-p
mała spała tak średnio, dopiero koło 7 włączyła syrenę na całego, dałam jej cyca, ale juz nie usnęła, bo tataus wychodził do pracy :sorry2: w nocy ostro sie darła, musiałam ja troche poprzytulać, ale nawet ładnie zasypiała znów, dałam jej koszulke i zajączka do przytulenia, mówiłam, że ładnie pójdzie spać, dobranoc i zasypiała :tak: oj oby załapała to nocne spanie....

Marta, malymi kroczkami oby do celu :tak: Jakie ladne juz postepy Dobrusia robi w zasypianiu :tak: byloby juz pewnie pieknie gdyby nie zebiska :zawstydzona/y:
A gdzie reszta bbowych maniaczek?? :confused: Halo, halo :rofl2:

Joasiek zęby te co się miały wykluc to się wykluły... tu nie chodzi o zęby czy o inne dolegliwości tylko o złe nawyki, ale nie dam sie jej, nie teraz :-p tym bardziej, że od października ide na studia i musze sie jakos wysypiac :dry:

od października ide na studia i musze sie jakos wysypiac :dry:
Ehhh najwyzsza pora Mata :zawstydzona/y::tak: Masz plan i sie go trzymaj :tak:
A jeszcze apropo zabkow, do kiedy powinien wyjsc caly komplet?

Polozylam mala na drzemke, a slysze jak spiewa :-D Oooo i smoczek jak proca z lozeczka wylecial wiec chyba jeszcze spanka nie bedzie ;-) Teraz gada... cos chyba w pieluszce jest :-p

Witajcie:-) Ja w końcu otarłam. Nocka OK. Kuba koło północy się obudził i popłakiwał ale jakoś udało mu się zasnąć i spaliśmy do 8. Teraz dzieci oglądają bajkę a ja korzystam;-)

Marta trzymam kciuki. Sił, wytwałości i cierpliwości Ci życzę. Dasz radę:tak::tak:

Majeczko trzymam kciku ze celny strzał;-):-D Będzie nas więcej z czerwcowymi podwójnymi dzieciaczkami:-D:-D

Lilianko będzie dobrze. Najważniejsze,żeby wszystko przebiegło sprawnie i żebyś do formy szybko wróciłą. Może jak zoperują przepuklinę to inne dolegliwości ustąpią na które sieskarzysz. Trzymam kciuki:tak::tak:

reklama
Ja zdycham,
nocka spędzona nad kiblem i na tym się nie skończyło.
Zadzwoniłam do pracy, że nie dam rady dziś przyjść.
T. zawiózł Wojtka do żłobka a ja właśnie zjadłam dwie kromki
suchego chleba i chyba zaraz odwiedzę pewien przybytek!:szok:
Nigdy nie miałam jelitówki, coś strasznego!:no::wściekła/y:

Do góry