reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Śledzie bleee nie jadam, ale jak sobie pomyślę, że muszę karpia obrobić na Wigilię, to mi się odechciewa. Bo ja jestem w domu od tego :rofl2:

A co do mojego A, to jeszcze nic nie wiem, bo nie dzwonił :wśiekła/y: a skurczybyk wie, że się martwię i mnie w niepewności trzyma....

reklama
O Darunia no to wczoraj miałaś pracowity dzień :eek: jak Ty wytrzymujesz takie tempo :sorry:
Ja to lubię ryby w każdej postaci, aż świąt się nie mogę doczekać :-p a sledzi to dawno nie jadłam i taka ochotę miałam, że musiałam zrobić :sorry: no i nie mam jeszcze @, więc kto wie :-D tym bardziej, że ostatnio chodzi za mna jeszcze kapusta kiszona (musze podebrać kilka sloików teściowej :-p)
do obiadu i krokietów wszystko podszykowane, skończe jak mała pójdzie spać, na razie przewala się w łóżeczku..

Hej kobietki!:-)

Marlenko-spelnienia marzen!!!!!!!!:-):-):-)

Ewa-masz baaaardzo trudna i skomplikowana sytuacje....Trzymam kciuki za dobry obrot spraw!

A my jednak nie poszlysmy wczoraj do lekarza,bo Mai duuuzo sie poprawilo.Za to mnie rozebralo katarzysko.Teraz mala spi,a ja tu Was nadrabiam.
Ale jakos tak mi brak weny na pisanie,komentowanie.....Czekam na @,jak Mata.....

Ja też chcę śledzie!!! :-D:-D Chodzą za mna od kilku dni.:tak:
A karpia nie lubię, nie jadam i u nas w domu nie jada się karpia na święta. Tak postanowiliśmy i tego będziemy sie trzymać.

U nas mój tata nauczył mnie, jak przyprawiać karpia, podłapałam i wszystkim smakuje :tak:

A u Adama, już po rozmowie, facet usilnie chciał go zniechęcić do pracy, to Adam mówi, że gdyby mu nie zależało, to dzisiaj by sie z tym facetem nie widział.Ma się do niego odezwać w przyszłym tygodniu.

A i byliśmy w jednym ze żłobków... taka jestem zła, aż się we mnie krew burzy :wściekła/y: na taką zasraną metropolię są tylko 3 żłobki, a nabór jest od kwietnia :baffled: a co ja mam zrobić, jak ide do roboty od stycznia, i gdzie dzieci zostawię? prywaciarze śpiewają sobie prawie 1000 za 1 miesiąc, a za państwowy 180. Moja mama nie wchodzi w grę, bo jeszcze pracuje. A drakula odpada, bo dla niej ważniejsze są telenowele niż wnuczki :angry: a powiedziała że się nimi nie zajmie, a tak Julkę zdominowali, że :szok::szok::szok: szukają tylko okazji aby szpilę w dupsko wsadzić.

a wczoraj jeszcze zdemontowali żyrandol, który kupiliśmy i założyli se starego charapecia na sufit, normalnie debile do kwadratu :wściekła/y: mam ich dość... i po co mam cokolwiek do tego domu kupować jak wszystko jest bleee... jak się wkurzę, to wszystko będzie podwójne. Oni sobie szafeczek narobili, a my w całej kuchni mamy jedną półkę w lodówce i trzy w całej kuchni, i musze zmieścić tam garczki, przyprawy i jedzenia i mleka małych, a ta franca łazi i grzebi i przekłada mi gary, kiedyś ją otruję bo mam tej baby dość, a teściu nie lepszy...

sorki, musiałam się wyżalić...

Hello- melduje sie z roboty!

Ewa ale Ty masz tą teściową- jak z tych kawałów... a co do żłobka to porażka, a może znajdziesz kogoś do pomocy przy dzieciach? Mam nadzieje że jednak wszystko ułoży się po Twojej myśli...
co do karpia, ja nie lubię, nie jem, jeść nie będę, w ogóle to mi szkoda tych biednych karpi... u nas zawsze w domu w wannie pływały, ja jako mała dziewczyna zawsze z nimi siedziałam, rozmawiałam... i dlatego jakis uraz mi został do nich... a moze to nie uraz tylko sentyment... bidne rybki:sorry: ;-)
A śledzie to ja lubię, w occie albo w oleju... mnia, aż mi naszła ochota :tak:

Mata, Majka to mówicie po braciszku dla córeczek :-);-)

Daruniu, zanim je ukatrupię, to też sobie do nich pogadam, dam buzi i w łeb :rofl2:
a co do opieki będzie ciężko, bo trzeba się z kimś związać na umowę, i przynajmniej minimalną krajową zaproponować. A z czego :no: A mój Adam wcale się nie kwapi do pomocy, właśnie go opierdzieliłam że olewa swojego chrześniaka :angry: tylko jedno pytanie, co jest dziecko winne, jak chrzestny jest w konflikcie z ojcem dziecka do cholery? Jeszcze Adam głupot narobił,a ja teraz próbuję spotkać się z mamą tego małego i jakoś to wyprostować. Wpienia mnie jego głupota :no: Wkurza mnie idiotyzm Adama :baffled: Julka dzisiaj wcale nie spała, spała rano do 10, a teraz wojuje. Wpieniłam się dziś strasznie, bo Julka do dziadka tata mówi :szok: muszę ukrócić tę niezdrową relację!!! zdominowali ją!!!!!

Ewa Ty to masz los z tą swoją "tescióweczką"

Jestesmy po lekarzu, Fabian zdrowy, temp. nie wiadomo skąd. Pluca, oskrzela czyste, ma tylko katarek który osadza mu sie sciance i dlatego tak kaszle. Dostał krople i ma byc OK.... zobaczymy...
Ja wczoraj bylam u fryzjera, siedzialam tam ok. 4 h , zdjęła mi farbę ( jak zobaczylam siebie w kolorze zółtego kurczaka to o mało z wrazenia nie spadlam z fotela, ale nałozyla zaraz mi kolor czekolodowy z odcieniem czerwieni i moze byc ale włoski i tak ciemne :) aa i mam grzywkę na boczek ... ) hihi
Oglądnę Brzydule i jadę z dzieciakami po m i gdzies na małe zakupki.

Udanego wieczoru życzę

reklama
Do góry