A
agik25
Gość
Trzymaj się Dzagud, sprzątaniem się nie przejmuj, nie jesteś sama ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w baby centre.A szalenstwo bylo co niemiara myslalam ze jej nie wyciagne i caly czas krzyczala z radochy
No bylo dzidziusiowo

To chyba wina tego, ze sie odkrywa w nocy. Dzis ja cieplej ubiore..;-)
z różnym natężeniem, ale pada ;-) jak tak dalej będzie, to chyba w sanki zainwestuję
nie miałam siły wstawać do niego, więc zabrałam go do łóżka
a on zaczął bić brawo
cwaniak jeden ;-) oczywiście wtulił się do nas i zasnął :-) ale po 5 stwierdził, że dość już czułości i musiałam go do łóżeczka odłożyć ;-) no, ale jak tylko 6 wybiła już był zwarty i gotowy do nowego dnia
ech...
od rana jestem dziwnie zdenerwowana, mam złe przeczucia :-( no nic, nie od razu Kraków zdobyto

a jak zbliżam się w okolice kuchni ze śmiechem ucieka przede mną
ale się dorobiłam cwaniaka ;-)
i jeszcze moja inteligentna ciotka super wymyśliła, by w piątek pochować mojego wujka
też ma pomysły
nie może przeczekać świąt, musi to koniecznie przed świętami zrobić :-( nie dotrę na piątek, pogrzeb o 14, a my wyjeżdżamy z Wrocławia o 15 :-( :-(
) więc jest wysoce prawdopodobne że za chwilę i u Czarka zaczną się rewolucje żołądkowe
:-(