reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

wszystkim zycze przyjemnego wypoczynku!!!!!!!! a ja mam 30km do plazy i co? za ciezko mi tam sie wybrac hehehehehehehehe.... ale tak to bywa jak sie ma cos pod nosem!!!!

reklama
Asylan, szczesciara z ciebie...
Ja tez sie dolaczam do Zyczen Wypoczynkowych :-D:-D:-D

My myslimy wyskocyc na dzionek dwa w gorki _ Bieszczady ale jak na razie to pogoda robi psikusa i nic tylko pada...:-p:-p:-p

Dzieńdybry!!
Efilku ale ci zazdroszcze uwielbiam Miedzyzdroje i kołobrzeg-niewiem czy bedzie mi dane w tym roku sie tam wybrac ,w Białogardzie mam rodzinke to moze pod koniec lata sie uda na pare dni

Dziewczyny nie wiem jak u was ale u mnie pogoda super - piękne słońce i temperatura w sam raz jak dla mnie :-) Raczej się nie wybierzemy w dalsze podróże, ale mamy w planach kilka bliższych. Dziś prawie zaliczyliśmy zoo... :-D :laugh2:
Niestety na pomysł odwiedzenia zoo wpadła dziś połowa miasta i nie dało się znaleźć miejsca do parkowania w promieniu kilometra, a ogonek po bilety przypominał te z dawnych czasów przy sklepach z mięsem. Ale za to udało mi się trafić na przeceny dziecięcych ciuszków w Nexcie i kupiliśmy Czarkowi parę śliczności -dla spokoju sumienia wzięłam te w większych rozmiarach :happy:

Wszystkim którym sie uda gdzieś wyjechać (i tym które posiedzą w domku też) życzę przyjemnego lenistwa, dobrej pogody i szczęśliwego powrotu w dwupaku :-)

Szopka - dziekujemy :-)
Kachasku - dobry pomysl z tymi sudetami hmm...Wiesz, ze niegdy jeszcze nie bylam ;-)
Jesli chodzi o pogode to nawet nawet sie przejasnilo - mam nadzieje ze na dluzej.

Jak narazie to siedze w domku i "odchorowywuje" obiad u tesciowej - niby nic takiego - bo dzieki Bogu miesa nie jem ale zgaga mnie potwornie pieczeeee....a mleka w domu brak :sick:

u mnie pogoda dziwna, słoneczko raz było, raz nie. ogólnie ładnie, ale chłodno. miałam nadzieję, że uda nam się wyskoczyć na wystawę zwierząt egzotycznych, a tu guzik:-( mąż wrócił rano z pracy, wstał przed 15tą, o 17tej pojechał do pracy. no i tyle widziałam zwierzątka:sick: wczoraj wyglądało to mniej więcej tak samo:-( a wystawa była tylko przez sob i niedz.
anni ja nigdy nie byłam w bieszczadach:no: w zasadzie sudety to jedyne góry, jakie znam (oczywiście nie całe, najbardziej góry sowie i stołowe)

Efilo ale masz super :-) :tak:
ode mnie nad morze ładnych 800 km:-(
Pozdrów Bałtyk, nawdychaj się jodu i wypocznij na maxa :tak: :-)

Luka
a ja to niby miałam bliżej?? :-D :laugh2: :-D Przecież też jechałam ze Śląska :-D
Bałtyk pozdrowiłam. :tak:

Szopka
zazdroszcze Nexta w pobliżu. Byłam tam tylko raz. Niestety jest to jedyny sklep w Polsce :-(

reklama
Do góry