reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A ja melduję się znad morza :-) :cool2:

Jestem już po spacerze po plaży i rybce. Lody świderki też już zaliczyłam. Ciekawe o ile wrócę cięższa :-D

Sorga - trzymaj się dziewczyno i dzielnie zaciskaj nózie. Jesteś czerwcówką a nie kwietniówką. Jeszcze czas...

reklama
A ja dzisiaj dostałam takiego apetytu na świeżo wędzoną rybkę, że chyba spróbuję namówić M chociaż na jednodniowy wypad nad morze

Jola
zapraszam do międzyzdrojów :-)

Dorotko
postaram się namówić mojego ukochanego fotografa do częstego naciskania na spust :cool2:

szykujemy, hehe, już spakowani, a jedziemy za kilka godzinek. jwszcze pewnie na chwilkę zajrzę.

reklama
dziewczyny wypoczywajcie zdrowo i zaciśniętymi nóżkami (te, które muszą) i oby pogoda dopisała:tak:. my nigdzie się nie wybieramy, tzn mąż się wybiera do pracy codziennie, a raczej conocnie (do poniedziałku, bo potem ma urlop), a ja 2go do gina. zobaczymy, co powie o szyjce i czy nie przybliży mi terminu porodu. sama nie wiem, czemu, ale jakoś przez tą skracającą się szyjkę i małe rozwarcie, wolę się nastawić psychicznie na taką ewentualność.

Do góry