reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hehe Kotek moze sie ulotnic ...ale wierz mi ze i tak w krotce po przyjsciu malenstwa na swiat bedziesz musiala prac i to nie raz, wiec sie nawaaachaszzz, ze hoho ;-)

Dziewczyny jak to robicie ze was puszczaja bez koleiki - ja dzis do urzedu skarbowego, na poczte, po zakupy i nikt cholercia nie ustapil mi. Wystalam sie jak dzika. Na poczcie myslalam ze zemdleje bylo tak duszno w srodku. Jestem spowrotem w domu i ledwo zyje slowo daje, ale zaden chetny i grzeczny sie nie znalal by mi ustapic miejsca...az wyklnelam ich wszystkich w myslach:wściekła/y::zawstydzona/y:;-)

reklama
Anni mnie też jeszcze nikt nie przepuścił bez kolejki, z wyjątkiem młodego elegancko ubranego pana który przepuscił mnie przez drzwi i innego faceta którego z miejsca w autobusie wygoniła moja mama :-)! A starsze babcie w przychodni to nawet się burzyły że wchodzę na badanie bez kolejki!

Dziewczyny jaka dziś u Was pogoda bo ja już wyrobić nie mogę jest tak gorąco, siedzę w zaciemnionyn pokoju, ale i tak jest mi ciężko, nogi bolą i puchną i głowa też boli. Koszmar.

mnie nikt nigdzie nie wpuszcza i wszyscy udają, że brzucha nie widzą:wściekła/y: zwłaszcza w urzędach. ale trudno, jakoś to przeżyję. takie mamy kulturalne społeczeństwo:wściekła/y: a mówi się, że młodzież niewychowana itp... a kto ją wychowuje? szkoda gadać...
Kotek gratuluję ósmego okienka:tak: mi do tej pory czas szybko leciał, teraz się ciągnie okropnie:eek:
pogoda u nas super, aż za bardzo, ale nie narzekam. lubię ciepełko (chociaż teraz jak jestem w ciąży to jakoś inaczej chyba odczuwam tą temperaturę, bo już przy dwudziestu kilku stopniach się rozpływam)

No wlasnie u nas tez jest pogoda sliczniasta a ja sie roztapiam ciekawe co bedzie dalej hehehe i tylko Moj patrzy na mnie jak na dziwna bo kaze mu wszystkie okna otwierac;-)

Kachasku wyslalam ci nastepna probke - nie jest tego duzo,nawet bardzo malo - bo sama mialam tylko jedno pudelko w roznych smakach, ale mama ma mi znow jakies ciekawostki poprzysylac wiec ci podesle...
P.S
nie dodalam zadnej karteczki ani nic bo ja mam tak okropne pismo hehehe, wiec skoda psuc przesylki ;-) daj znaka jak dostaniesz..

anni wielkie dzięki:tak: ja jeszcze nie dotarłam na pocztę:zawstydzona/y: ale najpóźniej w poniedziałek wyślę, jak pójdę wysłać PITa (o którym o mały włos bym zapomniała:szok: )

Kachasku nie martw sie to drobiazg - naprawde wyslalam ci zaledwie kilka herbat ale chcialam bys sprobowala...:-D
Nie musisz sie odwdzieczac ;-) dla mnie to czysta przyjemnosc:-):-):-)

reklama
Kotek,Esia gratulacje 8 okienka,ja jutro:-)

Mam wiesci od Sorgi,niestety pojawily sie znowu bole z krzyza i zostala pod kroplówka w szpitalu:tak::-:)tak:Sorga trzymaj sie i wracaj do nas szybko:-):-):-):-):-):-):-)

co do ustepowania kolejki,to mnie trafilo sie raz w banku kiedy mlody koles ustapil,o calej innej masie sytuacje nawet nie wspomne --szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry