reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ojjj ja tez sikalam jak glupsia:-)
Smialam sie ze dobrze ze szamba nie mamy bo raz w tyg. by musieli wywozic;-)

A ataki placzu i nerwow mialam czestoooo:szok:
potrafilam lezec i ogladac tv razem z moim adamem a za chwile juz wylam i niewiedzialam o co:eek: :baffled:
Napady zlosci mialam o wiele czesciej-jak nienormalna doslownie darlam sie i strzelalam fochy jak dziecko-hahahah:-D

Takze to wszystko to normalka...;-) :-)

Efilo jakby co to ja na odcinku Berlin moge sluzyc fotelikiem lub skieruje na porod do dobrej kliniki:-),ale oczywiscie zycze Ci byscie wrocili jeszcze do domku jako 2w1 :-)

reklama
Laski nie wiem czy ogladacie,ale na RTL codziennie o godzinie 10:00 leci program Mein Baby o porodach i opiece nad maluszkiem...Fajna sprawa...Jak bylam w ciazy ogladalam codziennie:-D

hejka ma dwie wiadomosci

u Sorgi lepiej,maly wazy ponad 2000 gr,i wszystkie gwiazdy na niebie wskazują ze jutro wyjdzie ze szpitala:tak::tak::tak::tak:

ja po wizycie u gina,wszystko oki,szyjka zamknieta,tetno malej oki,nastepna wizyta za 3 tyg wiec moge spokojnie chodzic jeszcze do pracy:tak:
chyba nie do zajechania jestem naprawde:-)

Partycjo - dziekujemy ci za wsparcie ;-) Cieszymy sie ze jest ktos tki jak ty z nmi (doswiadczony) ;-)
Dorotko - z Sorga super - ciesze sie ...Jesli chodzi o Ciebie - to jestem pelna podziwu - wprawdzie nie mam problemow zdrowotnych, ale np. dzis po spacerze to az nogi w kostkach mi urywa - nie wyobrazam sobie na nich caly dzionek stac :-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny, nie było mnie wczoraj bo moja ukochana kuzynka która jest dla mnie jak siostra zrobiła mi niespodziankę i odwiedziła mnie bez zapowiedzi. Chciała zobaczyć mnie w ciąży, no i przy okazji nagadałyśmy się jak zwykle. Miałam wczoraj dalej prasować, ale w sumie odpuściłam sobie i cały dzień leniuchowałyśmy i spędziłyśmy na działce. Za to dziś mam zamiar poprasować ostatnią stertę lumpków, a potem zostaną mi jeszcze tylko pościele hurrra. Cieszę się że jest taka ładna pogoda, dzięki temu mam więcej energii :-).

Kotek - dzialki ci zazdroszcze....:tak::tak::tak: Wiec, wiesz jak jest pieknie na zewnatrz to nie zaluj sobie (no i malenstwu). AA prasowanie - moze troche jeszcze poczekac ;-)
Z kuzynka super - widzisz jak dobrze byc czasem wsrod swoich:-D:-D:-D

kotek az Ci zazdroszcze normalnie!!!! ja czekam az mi przysla z Polski Lovelle bo to co tu maja to szkoda gadac (dla dzieci albo ohydne platki mydlane albo zwykly proszek tylko z napisem Sensitive i pachna bleeeeee) potem wszystko wypiore i poprasuje. wieksza czesc rzeczy mam od rodzicow juz wyprana w Lovelli wiec jak paczka przyszla to nie moglam sie nawachac hehehe :))))

reklama
Anni dokładnie nie ma to jak kochana rodzinka:tak: .
A więc dziś uporałam się z tym prasowaniem, a pościel zostawię albo na jutro albo na poniedziałek. Ja piorę w "Dzidziusiu" do kolorów i płuczę w białym Lenorku i też ciąglę wącham te ciuszki i napatrzeć się nie mogę:-D . Mam tylko nadzieję że ten piękny zapach nie ulotni sie przez te 2 miesiące;-) .

Do góry