reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No a ja za jakąś godzinkę zmykam do lekarza. Ciekawa jestem czy mi da to zwolnienie bez gadania. Mam zamiar mu się poskarżyć na wczorajsze samopoczucie, tym bardziej że wieczorem złapał mnie taki ból w prawej pachwinie, że nie mogłam stanąć na prawą nogę ani do góry jej podnieść. Powiedzcie mi, czy jak idziecie teraz do lekarza, to on Was bada ginekologicznie i sprawdza wielkość i twardość szyjki? Bo ten mój w Lux Medzie, to nic takiego nie robi. Ciekawe jak ten.:dry:

reklama
Dzagud -powodzenia!!! jesli chodzi o lekarza to moj paluchy pcha straszliwie.
Wszystko sprawdza, maca - mysle ze to lubi chlopak hehehe
ale dobrze chyba bo wiem co i jak...:-D:-D:-D

Poza tym ostatnio to sie uparl ze mi wyczuje czy mala jest nietopirkiem i mi pol lapska wepchal do srodka -ojj bolalo- no i wyczul, a potem dopiero szybciorem potwierdzil na usg...:tak:

O Matko, nie strasz! To ten Twój to jakiś sadysta-zboczeniec!!! Zobaczymy co będzie u mnie.:baffled:
Najgorsze jest to, że po tej wizycie to najchętniej bym wróciła do chaty i położyła się spać bo pogoda do du....szy. A tu muszę pojechać ze zwolnieniem do pracy, podstemplować i zawieźć do ZUS-u, bo wyobraźcie sobie, że od półtora miesiąca żyję za pół pensji plus karta kredytowa, bo ZUS mi zapłaci dopiero 16-tego! Dzwoniłam do nich i niby mogą płacić tydzień przed końcem zwolnienia (a mnie się wczoraj skończyło), ale "mają procedury", poza tym był długi weekend i mi zapłacą ponad tydzień po końcu zwolnienia. Więc stwierdziłam że chrzanię, bo jak zostawię zwolnienie w pracy, albo wyślę je pocztą to następne pieniądze dostanę za 2 miechy. Sama wolę to załatwić. Więc czeka mnie dziś latanie po mieście.:szok: Może nie zacznę rodzić gdzieś po drodze.

Dzagud - o zusie to mi nie mow- ja siedze jak ma jajkach bo mieli 1-wszegocos wyplacic i nico - bo byl dlugi weekend - a co mnie to interesi?? Ja musze czynsz placic i kogo to interesuje, ze dlugi - co za depy!

Ja znalazlam juz m-c temu sposob - dzwonie do Zusu i tak im tylek zawracam ze juz maja mnie dosc i wyplacaja. Poprostu maltretuje ta kobite od mojej sprawy...:-D:-D:-D(dowiedzialam sie ktora to i nie daje jej zyc - a co...pieniazki ode mnie to sie szybciorem bralo - skubance jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

Dziewczyny....ale się nadenerwowałam przez to nasze forum....:wściekła/y:
Wczoraj "posypał" nam sie komputer, mąż naprawił ale od tamtej pory nie mogłam się zalogować - i nadal nie mogę :wściekła/y: - na Luka013....:-( Emaile ze zmianą hasła jakimś dziwnym trafem do mnie nie docierają...normalnie nerwy mam maksymalne !! Założyłam sobie drugi login i będę teraz pod Luka014 - chyba, że wreszcie dostanę jakieś info o odblokowaniu tamtego konta...

A powiem Wam, że tak mnie to wkurzyło, że mąż stwierdził, że to wygląda jak "objaw odstawienia" od nałogu :wściekła/y: A ja poprostu lubię z Wami pisać !!

no i zaczęłam - jako początkująca - dziwnie mi tak :-(
A przecież wczoraj opublikowałam swoje foty na zamkniętym, a dzis juz nie mam tam dostępu co za ironia...poczekam moze admin wreszcie coś do mnie napisze....:confused:

A tu muszę pojechać ze zwolnieniem do pracy, podstemplować i zawieźć do ZUS-u, bo wyobraźcie sobie, że od półtora miesiąca żyję za pół pensji plus karta kredytowa, bo ZUS mi zapłaci dopiero 16-tego! Dzwoniłam do nich i niby mogą płacić tydzień przed końcem zwolnienia (a mnie się wczoraj skończyło), ale "mają procedury", poza tym był długi weekend i mi zapłacą ponad tydzień po końcu zwolnienia. Więc stwierdziłam że chrzanię, bo jak zostawię zwolnienie w pracy, albo wyślę je pocztą to następne pieniądze dostanę za 2 miechy. Sama wolę to załatwić. Więc czeka mnie dziś latanie po mieście.:szok: Może nie zacznę rodzić gdzieś po drodze.

Dzagud z ZUSem trzeba chyba siłą !!:wściekła/y:

reklama
Do góry