reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Monika u mnnie tak jak u Esi ( Zuzi lekarka miała identyczne podejście do wzw) i pierwsza była I.Hexa a potem IPV+Hib.

Kotek, Dzagud wklejajcie fryzurki :tak:

Anni i Suri powodzenia !!!!

Kachasku kciuki przygotowane - daj tylko sygnał.

Dorotka daj znać co z Julcią - będzie dobrze ! Musi być !

Dorotko a jak wyglada pobranie krwi u takiego malucha? I bardzo plakala?
My tez idziemy i jeszcze siuski musimy upolowac...tylko nie wiem czy moga troche stac czy tak na swiezo..to drugie raczej tak latwo sie nie uda:happy2:

Luka013u mnie w przychodni są jakeś nawiedzoe niektóre lekarki, bo ja też chciałam pirwszą podać hexe a potem IPV+Hib i nie pozwoliły mi,chociaż wiem że tak szczepią.
Ostatino nie zgodziła się żeby podać jednocześnie infanrixa i rotarix bo powiedziała, że to za dużo jak na jeden raz , chociaż WHO poleca.Inna lekarka powiedział, że by pozwoliła, oszaleć można i najgorsze jest to, że jak się zapisuję na szczepienie to nie wiadomo do której trafię.

Luka013u mnie w przychodni są jakeś nawiedzoe niektóre lekarki, bo ja też chciałam pirwszą podać hexe a potem IPV+Hib i nie pozwoliły mi,chociaż wiem że tak szczepią.
Ostatino nie zgodziła się żeby podać jednocześnie infanrixa i rotarix bo powiedziała, że to za dużo jak na jeden raz , chociaż WHO poleca.Inna lekarka powiedział, że by pozwoliła, oszaleć można i najgorsze jest to, że jak się zapisuję na szczepienie to nie wiadomo do której trafię.

Martitka dziwna ta lekarka rzeczywiście - Zuzia dostała jednocześnie Infanrix i Rotarix - bez problemu.

Dorotka, pisz co z Malutką?

Anni, miłego lotu i odzywaj się czym prędzej.

Rysko, Ty też już masz dostęp do zamkniętego.

Fryzurkę wkleję chyba już po chrzcinach, bo padam na pysk. Mam kupę spraw do załatwienia, a prawie codziennie okazuje się że jeszcze coś... Już naprawdę nie mam siły - dopiero usiadłam do kompa i tak się zastanawiam czy zaraz nie iść spać. Jak ja przeżyję te chrzciny to już będę żyła, ale na razie to czarno to widzę....

Mam dobrą wiadomość: dopuszczono do obrotu wstrzymaną serię infanrixu(na razie tylko jedną, ale pewnie niedługo dopuszczą także pozostałe).Okazało się, że wyszystko było w jak najlepszym porządku. Decyzja znajduje się tu

reklama
Do góry