OLU ja na prawdę nic nie mam do naszego forum ;-) mam pewien sentyment do niego (tam rozpoczęłam starania o mojego Antonka ;-)) tak jak wczoraj napisałam, ostatnio zaczęłam tam czuc się bardzo nieswojo, obco

od pewnego czasu łapałam się na tym, że nie czytałam wszystkich postów, tylko szukałam bezpośredniego odwołania do mnie

według mnie jakość została pokonana przez ilość ;-) nie mam nic przeciwko żartom itp. ;-) ja uwielbiam żartować
no i znalazłam Mikołaja dla mojej Maciejki ;-) dobrze, że on jest łatwy i prawie ze wszystkiego cieszy się ;-) gorzej to on ma ze mną ;-) mnie coś kupić, to głowa mała

no, ale to nie moje zmartwienie ;-)
ELFIKU ja mam do ciebie prośbę, orientujesz się może jak wypada w testach fotelik CONECO ZENITH ?? próbowałam znaleźć jakąś fachową opinię, ale bez ciebie jak bez ręki ;-)
A może któraś z was wie coś na temat tego fotelika ?? będę wdzieczna za opinie ;-)
Antonek od wczoraj ma niekapka i wiecie, pije z niego jak stary ;-) a słyszałam, że z tymi niekapkami ciężko idzie małym. co prawda zdarza się, że zamiast ciągnąć, dmucha, ale ma czas się jeszcze nauczyć ;-) kiedyś będzie to odpowiednie, ale nie teraz

... Po wyżej roku przejdziemy na butle z rurą ;-)
uciekam do kuchni, najpierw karmienie Antonka zupką brokułową (jego ulubioną), a później szykowanko obiadku dla mojego wspaniałego dużego faceta ;-)
DANUSIU a powiem ci, że Antonkowi czuprynka odrasta