reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ha !!! a kogo to ja tutaj znalazłam :szok: ;-) witam wszystkie zaginione, zagubione i te ukryte ;-) każda wie, o kogo chodzi ;)

ELFIK widzę, że twoja Zosieńka zdrowiusieńka ;-) a mamunia ... zapracowana ??? i także zdrowa ???

ISZATR droga lubuszanko, ucałowania dla Frania ;-) u was wsio ok ??

JOLA ciocia także tutaj :szok: nie dziwne, że u "nas" milczy :laugh2: :-p

Ooooo, i nawet Ola tutaj ;-) Kogoś jeszcze tutaj znajdę ?? :-D

Nie dziwię się wam, dziewczynki, że tutaj jesteście. Sama bym zwiała od tamtych czerwcówek :unsure: jakoś obco zaczęłam sie tam czuć, to już nie to samo :unsure: i brak mi czasem fachowej, normalnej i rzeczowej rozmowy, a nie takie pindolenie o bezsensolach i udawanie, że to super zabawne :-( :errr:

pozdrowionka dla wszystkich czerwcowych bobasków ;-)
buziole śle moje Antonio ;-)
Witaj kochana z Antolkiem swoim cudownym. Dziewczyny są tutaj super, podobnie jak ich dzieciaczki :-)Czuj się jak w domu :tak:

reklama
Emmila - stos prezentów nie może być zmartwieniem! :-D Sanki mnie rozwaliły :-D. Swoją droga dlaczego miałby na nie nie wsiąść jeszcze tej zimy? Wszystko przed Wami. Mojego Tomka tata wioząc sankami zgubił po drodze. Na szczęście załapał po jakimś czasie i się wrócił. Tomek grzecznie leżał w zaspie. :szok::-D

hehe, obśmiałam się jak norka :-D
to też ja przezornie zamówiłam sobie sanki pchane ;-)

Witaj kochana z Antolkiem swoim cudownym. Dziewczyny są tutaj super, podobnie jak ich dzieciaczki :-)Czuj się jak w domu :tak:
:zawstydzona/y: dziękujemy za powitanie :zawstydzona/y: ma nadzieję, że i reszta przyjmie nas tutaj równie gorąco ;-)

ELFIKU :-D jak miło :-D buziole dla Zosieńki twojej :tak:

nie mogłyście mi kiedyś jakiegoś PW wysłać i zwerbować ;-) a nie tak same sobie poszły, nic nie mówiąc ;-) Jedynie Danusia coś tak mi napisała, ale słówkiem nie wspomniała, że sie gdzieś przeniosła :-p

A tak swoją drogą, "tamte czerwcówki" są mi także drogie, z wyjątkami oczywiście ;-) Danusia wi o co mi chodzi ;-)

Miałam wyjść na spacer, to mi wlazł fachman ze spółdzielni i wymienia wodomierze :rolleyes: a tak pogoda fajna ;-) Antonek już objedzony mamusiowym mleczem i czeka na wyprawę :rolleyes: i wytłumacz tu dziecku, że musi poczekać :sorry2:

Gingeros tutaj są same fajne dziewczyny :tak::-) teraz jest spokojnie, ale jak wejdziesz wieczorem, to zobaczysz co się tu dzieje ;-)
Prowadzimy ożywione dyskusje :-) nie zawsze na temat, który jest w tytule :-D

JOLU ależ ja nie twierdzę, że tutaj są złe dziewczyny ;-) dyskusje - jestem jak zawsze najbardziej za ;-) ... mam do ciebie małą sprawę, ale z tym to PW uderzę ;-) nie dziś, ale w najbliższych dniach ;-)

no, teraz możemy iść :-D wodomierze wymienione, Antonek ubrany, matka też jakoś ubrana (wiązanie butów pozostawiam na windę i parter ;-)). Połazimy sobie po wałach, co by Antonek załapał jesiennego słoneczka i ciszy ;-) popołudniem wpadną goście, więc dzisiejszym wieczorkiem mnie raczej nie będzie :rolleyes:

Witaj Gingeros!

Esia
ja też miałam wczoraj pomysł by śmignąć na zakupy ale zrezygnowałam kiedy skojarzyłam że w centrach będą tłumy szukające w ostatniej chwili mikołajkowych prezentów :dry: Pamiętam że rok temu tego dnia chciałam kupić coś dla męża w H&M i stałam w kolejce liczącej ponad 40 osób - z nudów policzyłam..:eek:

Już parę razy wydawało mi się że moje dziecko ząbkuje, ale od wczoraj mi się nie wydaje - Czarek kwiczy jak mały prosiak, a moje plecy buntują się kiedy chcę go ponosić :dry:

Gingeros witam :)
jak to bywa na forum fachowe informacje mieszja sie z przyjemnym rozmowami - ta o Mikolaju w szafie jest super :) Wchodze do szafy - a tam Mikolaj

No coz, czasem trzeba "ciezka" atmosfere rozladowac glupota, bo inaczej nie da rady. A jak to z dziecmi na kazdy temat sa skrajne opinie i to my, mamy, mamy podjac decyzje co jest najlepsze dla naszych pociech.

P.S. My chrupek tez narazie nie jemy :no:

A my spróbowaliśmy już chrupek ze dwa tygodnie temu :tak: ale nie daję za często, bo dobija mnie czyszczenie dziecka po jedzeniu :wściekła/y:

OLU ja na prawdę nic nie mam do naszego forum ;-) mam pewien sentyment do niego (tam rozpoczęłam starania o mojego Antonka ;-)) tak jak wczoraj napisałam, ostatnio zaczęłam tam czuc się bardzo nieswojo, obco :rolleyes: od pewnego czasu łapałam się na tym, że nie czytałam wszystkich postów, tylko szukałam bezpośredniego odwołania do mnie :rolleyes: według mnie jakość została pokonana przez ilość ;-) nie mam nic przeciwko żartom itp. ;-) ja uwielbiam żartować :-D

no i znalazłam Mikołaja dla mojej Maciejki ;-) dobrze, że on jest łatwy i prawie ze wszystkiego cieszy się ;-) gorzej to on ma ze mną ;-) mnie coś kupić, to głowa mała :-D no, ale to nie moje zmartwienie ;-)

ELFIKU ja mam do ciebie prośbę, orientujesz się może jak wypada w testach fotelik CONECO ZENITH ?? próbowałam znaleźć jakąś fachową opinię, ale bez ciebie jak bez ręki ;-)

A może któraś z was wie coś na temat tego fotelika ?? będę wdzieczna za opinie ;-)

Antonek od wczoraj ma niekapka i wiecie, pije z niego jak stary ;-) a słyszałam, że z tymi niekapkami ciężko idzie małym. co prawda zdarza się, że zamiast ciągnąć, dmucha, ale ma czas się jeszcze nauczyć ;-) kiedyś będzie to odpowiednie, ale nie teraz :-D ... Po wyżej roku przejdziemy na butle z rurą ;-)

uciekam do kuchni, najpierw karmienie Antonka zupką brokułową (jego ulubioną), a później szykowanko obiadku dla mojego wspaniałego dużego faceta ;-)

DANUSIU a powiem ci, że Antonkowi czuprynka odrasta :-D

reklama
Do góry