reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esiu jaki sliczny starankowy suwaczek:-):-):-):-):-)

:tak::tak::tak:

my też chcemy mieć trójkę:tak::-)
Może spotkamy się na kolejnych mamach ....2009:-D
294 dni to wypada chyba mniej więcej tak jak my planujemy.

chociaż powiem Wam, że czasami, jak Staś ma gorszy dzień to jest najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jaki sobie można wyobrazić:-D

Dostałyście już @? Ja nadal cieszę się wolnością:-) oby jak najdłużej:tak:

Witam nowe czerwcówki:tak::-)

reklama
Obawiam się, że przy dwójce to czasu na jedno forum i tak będzie za mało - nie mówiąc o dwóch :-D
Czasem śmiejemy się, że Piotruś robi sporo by nie mieć rodzeństwa (np. ostatnio skopał Małża właśnie po "rodzeństwie" ;-))
Ja @ wciąż nie miałam i też niespecjalnie tęsknię ;-)

Dobrej nocki wszystkim - cicho udaję się w kierunku łóżka...

JA @ miałam już dwukrotnie :baffled: jedynym plusem jest to, że przeszłam obie całkowicie bezboleśnie :-D a przed ciążą męczyłam się strasznie. Mam nadzieję, że tak już bezboleśnie pozostanie ;-)

My również o trójeczce marzymy :-D Będzie jeszcze Hania i Franek ;-) Franek zgapiony od Iszatr :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: ale nie wiem kiedy rozpoczniemy staranka - pewnie tak jak przy Antku, nagle nas olśni ;-)

Dzięki za ciepłe słowa dziewczyny. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień bedzie lepszy od wczorajszego - dla mnie i dla Karoliny. Na razie śpi słodko, a rano trajkotała jak zwariowana - buzia jej się nie zamykała.

To dobrze, że nie jestem sama z tą chęcią posiadania trójeczki dzieciaków. Tylko, że u mnie te chęci odłożone niestety na duuużo później niż 294 dni.
Ja mam już dwa "środki antykoncepcyjne" w domu ;-):-D i jeśli Karolka będzie nadal takim trolem jak wczoraj to będą działały baaaardzo długo :-D

Witajcie.
A mi się marzy jeszcze jedno dzieciątko... No i chyba na dwójeczce pozostanie... A kiedy drugie? To wyjdzie w praniu...ale napewno nie w przeciągu roku... Może za dwa...
Dziewczyny czy wasze dzieci też tak bawią się głosem? Jakub piszczy...ale jak wysoko!! I jaki jest zadowolony...
Dzisiaj mamy sliczną pogodę...Słoneczko i mrozik :) Zaraz wyruszamy na spacerek ;)
Pozdrawiam

Witam
Sutki lepiej - to moj nowy sprzet - elektryczny lakator tak je zmietosil :( Musza sie zahartowac, bo teraz regularnie odciagam po kazdym karmieniu. A ja jak zwykle panika :)

I o cos pytam - Amelka non stop chce mnie ugryzc w buzie - czy to glod czy zeby czy co? Przed karmieniem, po karmieniu, w trakcie jak ja odbijam itd... Ugryzs albo sie przyssac do policzka.

Dzis pierwsza zupa!

Witam dziewczynki. U nas śliczna pogoda więc mam chwilę bo Zosia z nianią na spacerku. :-)

oleola - Zosia też najchetniej przyssala by sie do brody. Stawiam na zeby. :tak: Dobrze że to laktator a nie jakies paskudztwo. Uwazaj zeby ich nie pokaleczyc.

Do mnie pani @ jak na razie nie zawitała i dobrze mi z tym :happy2:

Co do marzeń o rodzeństwie. Ja bym chciała jeszcze jedno ale mam szlaban :baffled::-(

Dziewczyny sorry ze tutaj ale czesiej tu zagladacie a potzrebuje szybkiej odpowiedzi.
czy zmienialysci mleko modyfikowane np. z nan na bebiko czy bebilon, jezeli tak to czy dzieci mialy jakies objawy jezeli tak to jakie?. Bo ja zmienilam nan na Bebiko wczoraj i przestalo mu sie juz ulewac mam wrazenie ze poprostu nie pasowalo mu mleko Nan ale za to jak zawsze robil kupe raz dziennie i ostatnio "klocuszki" to wczoraj byly 4 kupy i takie zadziutkie jak na poczatku i nie wiem czy to normalka.

Co do marzeń o rodzeństwie. Ja bym chciała jeszcze jedno ale mam szlaban :baffled::-(

efilo, szlaban zawsze kiedys mija...;-):tak:

oleola, daj znać jak smakowała pierwsza zupka:-)

Monika, super, że Karolinka dzisiaj grzeczniejsza. Może wczoraj miała gorszy dzień, to na pewno niskie ciśnienie;-)

Pycia, ja Tobie niestety nie pomogę, ponieważ u nas mleko tylko z cyca

reklama
PYCIA ja nie zmieniałam mleka, ale wydaje mi się, że te kupy to reakcja na nowość w diecie dziecka ;-) zmianę uzgodniłaś z pediatrą czy może na własną rękę ??

a u nas nie ma pogody :-( tzn, jest pogoda, ale taka do tyłak :-(

a ja jestem nieprzytomna :-( :-( :-( kawa nie działa :-( jakbym strzeliła sobie taką pażoną, to pewnie latałabym jak przecinak :-D no nic, rozpuszczalną trzeba się zadowolić ;-)

Do góry