reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla, witaj i życzę udanego lotu.

Sorga, to co przyjeżdzasz w lutym? Jestem zalękniona, że głupia lafirynda pokrzyżuje nam plany :wściekła/y:

Toska, gdzie się szlajasz?!

Monia, zazdroszczę wypoczynku, nawet takiego trochę poobijanego ;-)

Kotek, jak mnie wyśledziłaś? Przez listę gg?

Dzizus, suwak mi się zawiesił..... nie mam siły go poprawiać....

reklama
nasza cisza nocna zaczęła się ok 3 w nocy:baffled: i to w conajmniej dziwnej pozycji. podniesienie materaca u Miśka nic nie dało, czyszczenie nosa nic nie dało, właściwie to nic nie pomagało:no: pomogła pozycja półleżąca - główka oparta o moje ramię, reszta na łóżku. tak w końcu zasnęliśmy i spaliśmy (z małą przerwą na jedzonko chyba o 7) do prawie 11.

Anni co do słów:zawstydzona/y: muszę przeadresować kopertę:zawstydzona/y:

Wszystkiego naj dla 7-miesięczniaków!!
Jejku jak ten czas mija...a dzieci rosną :)
My wróciliśmy z nocnej imprezy...coś długo zeszło :) bo od wczoraj... A jutro na kolejną nockę... Ufff

Ojojoj! Czas mi się zawiesil. Przecież mamy już kilkoro 7miesięczniaków. A więc zdrowko naszych duuużych dzieci!!! A przede wszystkim dzisiejszego Jubilata Michasia.:tak::-)

Najlepszego dla Michasia!!!
d040.gif
d040.gif
d040.gif

Wszystkiego naj dla Michasia!:-)

Kotek, jak mnie wyśledziłaś? Przez listę gg?....

O kurcze nie pomyslałam że tak można:confused:, wpisałam po prostu Blanka i Kraków, pomyslałm że pewnie nie ma zbyt wiele Blanek w Krakowie i się nie pomyliłam znalazło 2 strony. Resztę dziewczyn to juz u ciebie znalazłam (poszłam na łatwiznę:tak:). AAA zapomniałam pogratulować awansu na moderatora szcuneczek:tak::cool2::happy2:.

Toska, gdzie się szlajasz?!

szwendacz mi się włączył, tzn. Stasia zostawiłam pod opieką tatusia a sama nadrabiałam zaległości towarzyskie i się "szwendałam" ze znajomymi na kawkę, kolację, winko, plotyki, zakupy itd:-D:-D:-D

poza tym zdradzałam Was trochę z naszą klasą:zawstydzona/y:

ale już jestem:tak::tak::tak:

Michaś właśnie skończył 7 m-cy, popijam grzane winko i tak sobie myślę, że ten czas leci jak szalony:szok::cool:
buziaki dla Michasia:tak::tak::tak:

reklama
Do góry