reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Esia-przeczytalam,dzeki za linka.Jak sie powtorzy to lece do lekarza.Ale wlasne rozmawialam z kolezanka i tak jak Olla powiedziala ze czesto bywa ze to niestrawony tluszcz.A Amela zjadla wczoraj miseczke rosolu.Mam nadzieje ze stad te kulki.Ale bede czujna
Olla-jak zwykle rozbawilas mnie do lez:-D

elmaluszku mam nadzieję, że to kwestia diety i się nie powtórzy :tak:

Dotarły do mnie dziś pieluszki z tego linku wrzuconego przez ryskę - na oko są ok, ale jak się zachowują na pupie to dopiero sprawdzę ;-)

Witam was dziewczyny melduje sie po długiej nieobecnosci.obecnie siedzimy na działeczce jeszcze nie dookonca zrobionej ale pomieszkiwac sie da.My tez walczymy z jedzeniem mleko-beee,obiadki-bee,kaszki-bee,zje troszeczke chlebka,sucha byłke,pobebla kisielku,parowke tyle o ile,masakra a do tego ida 4 zeby jeden juz sie wybił.Jak juz wczesniej pisałam nigdzie na wakacjach nie bulismy,ale mielismy wypad dwu dniowy nad jezioro,gdzie Miki zaliczył swoja pierwsza kapiel w jeziorku.Tak mu sie podobałao,za wyciagalismy go siła.

Załączniki

• IMG_0371.JPG
    IMG_0371.JPG
    353,2 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0317.JPG
    IMG_0317.JPG
    139 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Witaj Gusia!

Dziewczyny czy przy zabkowaniu moze dziecko goraczkowac,Mela ma 38.6 i innych ojawow brak a zebole na bank ida bo dziasla spuchniete.Martwie sie...

Olla niestety, może :baffled:
Jeśli jeszcze urośnie, zbijaj - jeśliby się taka utrzymywała, to też zbijaj. No i skoro nie ma innych objawów, to pewnie zęby... :dry:

Gusia działka - nie działka, ważne że z domu można było wyjechać :tak: Fajny Młody Kąpielowicz ;-)

reklama
Dzieki Elmaluszku:)
Amelka nacisnela jakis guzik na klawiaturce i BB zrobilo mi sie takie mini mini ze ledwo umiem przeczytac co piszecie i co ja napisalam buuuu
nie wiem jak to naprawic

Do góry