Sorga buziaki i gratulacje!!! :-):-):-)
Ależ masz wyczucie Kobieto - ja to betę zawsze miałam kilka tysięcy, tak się wcześnie orientowałam
Dzięki za wieści Dzagudku

;-)
A z Amelki strasznie fajny łobuziak :-)
anni o migdałach to ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mi na zgagę pomagają
To cała moja wiedza 
Dzagud kciuki za jutrzejszy przegląd! Oby nic nie wynaleźli
toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)
efilo Zosia śliczna i zmieniła się - taka dorosła panienka z niej :-) Fajniutka :-)
jolka miłe to :-) Nie ma to jak poprawić sobie samopoczucie świadomością młodego wyglądu :-) Ja chwilowo (mam nadzieję...) wypadam z gry, bo na ciężarną to się nikt nie nabierze ;-) A miałam taki jeden sklep nocny, gdzie prosili mnie o dowód...
Ależ masz wyczucie Kobieto - ja to betę zawsze miałam kilka tysięcy, tak się wcześnie orientowałam

Dzięki za wieści Dzagudku

No po prostu femme fatale BBEsiu cicho siedze bo jak pisze to tylko monologi ,a jak mnie nie ma to ruch jak w Rzymie:-)

A z Amelki strasznie fajny łobuziak :-)
anni o migdałach to ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mi na zgagę pomagają

Dzagud kciuki za jutrzejszy przegląd! Oby nic nie wynaleźli

toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)
efilo Zosia śliczna i zmieniła się - taka dorosła panienka z niej :-) Fajniutka :-)
jolka miłe to :-) Nie ma to jak poprawić sobie samopoczucie świadomością młodego wyglądu :-) Ja chwilowo (mam nadzieję...) wypadam z gry, bo na ciężarną to się nikt nie nabierze ;-) A miałam taki jeden sklep nocny, gdzie prosili mnie o dowód...