reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sorga buziaki i gratulacje!!! :-):-):-)
Ależ masz wyczucie Kobieto - ja to betę zawsze miałam kilka tysięcy, tak się wcześnie orientowałam :-D
Dzięki za wieści Dzagudku :tak:

Esiu cicho siedze bo jak pisze to tylko monologi ,a jak mnie nie ma to ruch jak w Rzymie:-)
No po prostu femme fatale BB:-D:-D:-D;-)
A z Amelki strasznie fajny łobuziak :-)

anni o migdałach to ja mogę powiedzieć tylko tyle, że mi na zgagę pomagają :-D To cała moja wiedza :-D

Dzagud kciuki za jutrzejszy przegląd! Oby nic nie wynaleźli :tak:

toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)

efilo Zosia śliczna i zmieniła się - taka dorosła panienka z niej :-) Fajniutka :-)

jolka miłe to :-) Nie ma to jak poprawić sobie samopoczucie świadomością młodego wyglądu :-) Ja chwilowo (mam nadzieję...) wypadam z gry, bo na ciężarną to się nikt nie nabierze ;-) A miałam taki jeden sklep nocny, gdzie prosili mnie o dowód... :-D

reklama
najbardziej jest podobna do meza mojej kuzynki

matko jedyna. mam nadzieję że Tomek tego nie przeczyta :-D :-D

Super Efilku ,ze Zosieńka ok.cudny aniołek z blond lokami,i miło Was widzieć:tak:

mnie też strasznie miło :tak:

Po kapieli Amelkowej u nas jest bitwa o szczotke do wlosow,wygrywa zazwyczaj tata bo wiekszy i silniejszy:-),doprowadza tym czesaniem malutka do lez i ataku szalu bo czeeesze i czeeesze heheh:-D:-D:-D

A Tomek Zosie tak podbiera i takie komplementa jej prawi że Zośka lata za nim z grzebykiem i się dopomina o jeszcze :-D

A tak a propos szczotki to jak uczyłam Zosie myć ząbki to żeby jakoś ją podczas tego mycia zająć co by była bardziej przejęta, to chodziłyśmy pokazać jak Zosia śliiiiicznie myje ząbki tatusiowi. I teraz jak idziemy umyć ząbki to pierwsze co Zosia mówi to ta-ta :-D No i nie ma rady - tata musi patrzeć :-)

Sorga gratulacje :tak:

efilo super zdjęcia a Zosieńka prześliczna:-)

toska ale ja w zupełnie obibockiej godzince się szwendałam - Ty Kobieta Pracująca, pewnie z nosem nad biurkiem wtedy byłaś ;-) Ale spotkać się to by było można... :-)

wykorzystuję zaistniałą sytuację i się obijam do końca tygodnia :-) Ale nawet jakbym pracowała, to ja w każdej chwili (no prawie każdej:dry:) moge wyskoczyć z biura na kawę, więc jak będziesz następnym razem w centrum dzwoń. Teraz przeważnie siedzę na Wspólnej, czyli jeszcze "bardziej" w centrum:-D

Jola witaj, fajnie, że udało Ci się wyciągnąć męża na urlopp:tak:

Ok, będę pamiętała i gdy następnym razem uda mi się urwać, odezwę się na pewno :-) (a na Wspólnej też pracowałam, więc znam rejony aż za dobrze ;-))

Fotki wrzucone na zamkniętym :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
No proszę - wczoraj taki ruch, a dziś pustynia :dry: Wypoczywacie po wysiłku? :-p;-)

Młody wcześnie wstał, pewnie znowu dzień będzie przesunięty - oby tylko upału nie było, to pójdziemy na spacer :-)
Miłego!

Esiu ja jestem(jak zwykle tylko ja:dry::laugh2::-p)
Wiecie ze Mela jeszcze spi:szok:tylko raz mi sie zdazylo wstac przed Bobkiem,zarabiscie jest hehehhe:-D:tak:

No na Ciebie zawsze można liczyć :-D
U nas to już raczej klimaty schyłkowe przed drzemką - muszę Go przetrzymać przynajmniej do 9.30, bo będzie źle :dry:

Bardzo wczesnie chodzi spac Pitwor,Amela wstaje zazwyczaj bardzo wczesnie i klazie sie spac o 12,spi 2h i do wieczorka buszuje.Godzina 8 wieczorem Mela idzie spac bez slowa protestu:tak:
Ale powiemCi ze jeszcze do niedawna tez tak spala jak Piotrek i w tedy jeszcze miala jedna dzemke w ciagu dnie,ale automatycznie pozniej sie kadla i marudzila przy zasypianiu.Teraz jest o niebo lepiej.Nie ma szans zeby Piotworka przestawic?:confused:

reklama
Wiesz, nie jesta tak źle, bo On zazwyczaj ma jeszcze 2 drzemki w ciągu dnia. Jedna długa - od 9.30/10 tak nawet 2-2,5h i druga koło 16/17 nawet 1,5h. A spać chodzi o 20.30 i też zasypia bez mruknięcia :tak: Zdarza Mu się nawet drzemać od 18, wtedy najpóźniej o 19 Go budzimy (jest nieprzytomny...) i spać idzie i tak o 20.30 :tak:
Mnie cieszą te Jego 2 drzemki, bo to jednak spore wytchnięcie :zawstydzona/y:

Do góry