reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Teraz mi się przypomniało, że miałam jeszcze napisać, że trzymamy kciuki za Maciejkę 

nie napisałam, zle to nie znaczy, że nie trzymaliśmy ;-)
Zresztą efekt widać
Gingeros gratulacje powrotu męża :-)
M pojechał z Maksem do lekarza, długo ich nie ma
zaczynam się stresować 

Zresztą efekt widać

Gingeros gratulacje powrotu męża :-)
M pojechał z Maksem do lekarza, długo ich nie ma

jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
ech wysłać chłopa z dzieckiem do lekarza
przyniósł maść, ale jak ją stosować i jak długo to już nie wie 

A z dobrych wiadomości, to nie mamy jechać do chirurga, wszystko się pięknie goi więc nie ma potrzeby :-)

A z dobrych wiadomości, to nie mamy jechać do chirurga, wszystko się pięknie goi więc nie ma potrzeby :-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Sorga-kciuki zacisniete kochana.Wierze ze bedzie dobrze.;-)
Jolka-super ze Maksiowi sie ladnie goi.Teraz to pewno kamien z serca Ci spadl
Gingeros-gratuluje nowej pracy mężowi.No i oczywiscie szybkiego powrotu do normalnosci.
Dzagud-Bardzo bym prosila o przepis na te kluseczki ziemniaczane

Pamietam je z dziecinstwa,bo moja babcia takie robila ale niestety ni wiem jak.
Kotku-dobre i 10 dni na odpoczynek od babska
Szopka-ech nudnosci szybko przejda,ale niedlugo zacnie sie nocne wstawanie na siusiu.Zycze dobrego samopoczucia
Z reszta dobrego samopoczucia zycze wczystkim naszym fasolkowym mamom
:-(
Kachasku-witaj witaj:-)
Anielap-zasylam pozytywne fluidy i zdrowka dla Zu;-)
My dzisiaj znowu lecielismy z moczem na badania i zapowiedzialam ze maja mi zadzwonic jak bedzie nawet najmniejsza ilosc leukocytow.W czwartek wizyta u pediatry i znowu zaniose wiec zobacze jak to przebiega,czy lepiej czy gorzej.Amelka zajada furagin naz dziennie ktory mialam podwac od 7 wrzesnia wiec tylko o kilka dni przyspieszone.Paszcza sie rozwiera i wypija rozpuszczona tabletke na luzeczce.(Esia

-bez zadnego kaprysu,wiec jak cos to podrzuc Piotworana lekcje)Chyba lubi gorzkie.
I wieeeeeeeeeelkie gratki dla naszych chodzikow
Jolka-super ze Maksiowi sie ladnie goi.Teraz to pewno kamien z serca Ci spadl
Gingeros-gratuluje nowej pracy mężowi.No i oczywiscie szybkiego powrotu do normalnosci.
Dzagud-Bardzo bym prosila o przepis na te kluseczki ziemniaczane

Kotku-dobre i 10 dni na odpoczynek od babska

Szopka-ech nudnosci szybko przejda,ale niedlugo zacnie sie nocne wstawanie na siusiu.Zycze dobrego samopoczucia
Z reszta dobrego samopoczucia zycze wczystkim naszym fasolkowym mamom

Kachasku-witaj witaj:-)
Anielap-zasylam pozytywne fluidy i zdrowka dla Zu;-)
My dzisiaj znowu lecielismy z moczem na badania i zapowiedzialam ze maja mi zadzwonic jak bedzie nawet najmniejsza ilosc leukocytow.W czwartek wizyta u pediatry i znowu zaniose wiec zobacze jak to przebiega,czy lepiej czy gorzej.Amelka zajada furagin naz dziennie ktory mialam podwac od 7 wrzesnia wiec tylko o kilka dni przyspieszone.Paszcza sie rozwiera i wypija rozpuszczona tabletke na luzeczce.(Esia

I wieeeeeeeeeelkie gratki dla naszych chodzikow

Witam Kochane,
wpadłąm na chwilę do biura, więc przy okazji coś szybko napiszę:-)
Sorga, buziaki wielkie, trzymam kciuki, żeby okazało się, że to młoda ciąża i dlatego nie widać jeszcze pęcherzyka. W sumie jak lekarze sie wycofali z tej diagnozy, to znaczy, że w jajowodzie też go nie znaleźli.
Trzymaj sie tej wersji, pamietaj, że pozytywne myślenie to połowa sukcesu
gingeros, super, że M dostał tą pracę
no i masz chyba rację, że teraz przeszło na mó komputer i ni cholery nie moge nic napisać 

jola super, że Maks juz lepiej i że rany sie goją. Bedzie dobrze
Esia czekam na relacje po usg,
kachasek witaj, i co ty teraz zrobisz z Michasiem, jak go nie przyjęli do żlobka
Dzagud fajnie, że dziewczyny już zdrowe, oby tak zostało
Kotek witaj kochana, ślę buziaki dla Ciebie, Laury i brzuszka:-) Wybraliście juz imię????
Gratulacje dla wszystkich małych chodzików. Dzagud Madzia będzie walczyć ze Stasiem o tytuł najstarszego dziecka, które zaczeło chodzić. Mój mały się uparł, że raczkowanie jest najfajniejsze

pozdrawiam wszytkie pozostałe Czerwcówki, niestety muszę lecieć,
buziaki
wpadłąm na chwilę do biura, więc przy okazji coś szybko napiszę:-)
Sorga, buziaki wielkie, trzymam kciuki, żeby okazało się, że to młoda ciąża i dlatego nie widać jeszcze pęcherzyka. W sumie jak lekarze sie wycofali z tej diagnozy, to znaczy, że w jajowodzie też go nie znaleźli.
Trzymaj sie tej wersji, pamietaj, że pozytywne myślenie to połowa sukcesu

gingeros, super, że M dostał tą pracę

jola super, że Maks juz lepiej i że rany sie goją. Bedzie dobrze

Esia czekam na relacje po usg,
kachasek witaj, i co ty teraz zrobisz z Michasiem, jak go nie przyjęli do żlobka

Dzagud fajnie, że dziewczyny już zdrowe, oby tak zostało

Kotek witaj kochana, ślę buziaki dla Ciebie, Laury i brzuszka:-) Wybraliście juz imię????
Gratulacje dla wszystkich małych chodzików. Dzagud Madzia będzie walczyć ze Stasiem o tytuł najstarszego dziecka, które zaczeło chodzić. Mój mały się uparł, że raczkowanie jest najfajniejsze

pozdrawiam wszytkie pozostałe Czerwcówki, niestety muszę lecieć,
buziaki
Jolka, no tak to jest z tymi chłopami. Dlatego ja swojego wysyłam z dziewczynami do lekarza jak już naprawdę nie mam wyjścia. Raz że połowę rzeczy zapomni się spytać, dwa to nie pamięta co tak naprawdę im dolega, a trzy te leki.
Ale super że tak dobrze wyszło. Dzieci mają naprawdę niesamowite umiejętności do regeneracji.
Elmaluszek, proszę Cię uprzejmie....
Ja robiłam z 2 kg ziemniaków, które niestety trzeba utrzeć na drobnej tarce, a potem wycisnąć dobrze z wody która się wydziela (ja odciskałam na pielusze tetrowej). Do takich odciśniętych ziemniaków dodajesz 2 całe jajka, 4-5 łyżek mąki i sól do smaku. Wszystko to mieszasz aż się zrobi jednolite ciasto, które nie będzie spływało z łyżki (jak spływa, to trzeba więcej mąki dodać, ale nie za dużo bo będą za twarde). No i potem gotujesz osoloną wodę i na wrzątek wrzucasz kluseczki, które nabierasz na łyżkę. Samo się to odkleja i od razu zastyga. Gotuje się toto ok. 10-15 minut. Proste jak budowa cepa, tylko to tarcie jak dla mnie najgorsze.... Ale dobre wyszły. Pasuje do gulaszu, ale można jeść z cebulką i skwareczkami.

Elmaluszek, proszę Cię uprzejmie....
Ja robiłam z 2 kg ziemniaków, które niestety trzeba utrzeć na drobnej tarce, a potem wycisnąć dobrze z wody która się wydziela (ja odciskałam na pielusze tetrowej). Do takich odciśniętych ziemniaków dodajesz 2 całe jajka, 4-5 łyżek mąki i sól do smaku. Wszystko to mieszasz aż się zrobi jednolite ciasto, które nie będzie spływało z łyżki (jak spływa, to trzeba więcej mąki dodać, ale nie za dużo bo będą za twarde). No i potem gotujesz osoloną wodę i na wrzątek wrzucasz kluseczki, które nabierasz na łyżkę. Samo się to odkleja i od razu zastyga. Gotuje się toto ok. 10-15 minut. Proste jak budowa cepa, tylko to tarcie jak dla mnie najgorsze.... Ale dobre wyszły. Pasuje do gulaszu, ale można jeść z cebulką i skwareczkami.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzagudku-dziekuje mocno mocno.Mniam pojutrze robie,nie ma bata
Laski dajta mi kopa.Wlasnie wyjechala B siostra od nas,jutro Amelkowe dziadki na 2 tyg przyjezdzaja
,w chalupie sajgon a ja siedze na BB i tylka mnie sie nie chce ruszyc
Tesciowa jutro do sprzatania zagonie
Zartowalam chyba by mnie wykleli
Laski dajta mi kopa.Wlasnie wyjechala B siostra od nas,jutro Amelkowe dziadki na 2 tyg przyjezdzaja

Tesciowa jutro do sprzatania zagonie

anni
Fanka BB :)
Elamaluszku - to tak jak ja. Przyszlam z pracy - wykapalam sie, zrobilam herbatke - siedze w pizamie jakby nigy nic a po nincie trzeba mi si ezbierac...A jaki w chalupie sajgonnnnn - nie bede nawet wspominac.
Kopa dajemy sobei na wzajem co ty na to
Kopa dajemy sobei na wzajem co ty na to

reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni-ja Ci juz dalam i czekam na mojego
Olla-zapomnialam ci napisac.Zycze wytrwalosci w dzialaniach i trzymam kciuki .Fajnie ze Ci sie podoba;-)

Olla-zapomnialam ci napisac.Zycze wytrwalosci w dzialaniach i trzymam kciuki .Fajnie ze Ci sie podoba;-)