reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Upsss... zapomniałam. Ten termin jest dla mnie tak oczywisty - ten sam od kilku lat, że po prostu nie przyszło mi do głowy że ktoś może nie wiedzieć.:-D Jedziemy od 25 lipca do 8 sierpnia. Tak naprawdę ostatecznie będę wiedzieć że jadę po 30 kwietnia, bo to jest ostatni dzień na potwierdzenie rezerwacji i umówienie się na zaliczkę. A wszystko zależeć będzie od money, money....:baffled: Ale na razie już zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie ok. Aż mi się humor poprawił.

Jolka, zdrada to jest, ale z Twojej strony!:crazy: JAK MOGŁAŚ CHCIEĆ SIĘ ODZWYCZAIĆ OD FORUM!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::-D Przepraszam że krzyczę, ale jak już i Ciebie zabraknie, to....:szok: Już tyle nam osób uciekło...:-(

Toska, czekamy na teścik!!!! Rób no szybciorem!!!

Kingud, aniajw dzięki za info o Ustce i o zdanie o imprezie. Ja to tak myślę że pewnie skończy się rzeczywiście na normalnym rodzinnym przyjęciu z powodu braku kasy (znowu kasa:angry:). A też mi tak się wydaje że McDonalds to już obciach... Poza tym nie wszyscy rodzice akceptują żarlo z MD (co nie dziwne) i może po prostu wcale by nie chcieli puścić dzieci na śmieciowe żarcie...;-)

reklama
Dzagud już nie krzycz, będę grzeczna :tak::-D
Tylko kurka kto za mnie wszystko w domu zrobi :baffled:

Muszę tego mojego chłopa urobić na urlop pod koniec lipca ;-)

Toska odezwij się :blink:

Łeeee a mi się już 8 dzień spóźnia @.
Ale nie wytrzymałam i wczoraj testowałam, no i jedna kreska.
Owszem ostatnio mi się z miesiąca na miesiąc przesuwa, no ale o 8 dni:confused::dry:
To chyba jednak stres, bo chyba tego mojego gada zaduszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe to u mnie chyba działa anytstres (o ile cos takiego jest :dry:) bo moja @ pojawia się o 7dni ale za wcześnie:baffled:
tak wiec jak mi sie poszczesci to potrafi mnie zalac 2 razy w miesiącu :wściekła/y:

niemam pojecia co to za miesiac,ale gdzie sie nie obroce to wszystkim sie @ spoznia,mi tez sie spoznila,ale i tak bywa,a tak na marginesie to szubko z tescikami zasuwacie.

A u nas Miki w wyrku i jestem ciekawa o ktorej zasnie bo ostatnio cos kolo 22:wściekła/y:juz niemam sil na niego.Musze zmykac bo M mnie wygania bo chce dojsc do kompa do swojej gry,ale otym jutro napisze.

Dobranoc dziewczyny:tak:

U nas katar i kryzys...
Ja też się zasmarkałam, więc smarkamy tak sobie wszyscy w trójkę.
Moja energia gdzieś uleciała, małż ma kryzys wieku średniego, Zuzka przechodzi bunt dwulatka.
Esia załatw tą emotkę z walnięciem sobie w łeb...

Normalnie w Zuzkę jakiś diabeł wstapił. Wszystko na NIE. Mówię choć idziemy umyć rączki to przez całe mieszkanie ucieka. Dziś w urzędzie położyła się na podłodze i wierzgała nogami:wściekła/y: Wczoraj na spacerze dała mi nieźle w kość, aż ryczę dziś cały dzień bo nie dość że osłabiona to ta jeszcze wszystko na przekór. No nie mam siły...:-(

I....
No właśnie..... Wybaczcie, ale tylko poczytam...​

Jutro mamy termin usg Czarkowego brzuszka, przy okazji pokażę go pediatrze, bo lekarstwa skończone, a z nosa nadal cieknie raz mniej raz mocniej ale już miesiąc się to ciągnie, i pokasłuje nadal :baffled:

Toska czekamy z niecierpliwością na wieści :-)

Esia a jak długo Piotruś brał nebulizacje? Kiedy nam Czarek w ubiegłą wiosnę łapał zapalenia oskrzeli pulmonolog zaleciła na 6 tygodni 2 razy dziennie, a gdyby po odstawieniu coś jeszcze zaczynało charczeć (bo podobno może) to kazała jeszcze tydzień po jednym razie dziennie. Jest to długa terapia, ale na pewno pomoże - trzymam kciuki za Piotruśke.:tak:

Gusia trzymaj się kobieto bo łatwo nie masz :no::szok: Dobrze że wiosną możesz się wynieść i zaznać trochę spokoju.

Jola a co ty taka "zarobiona", kiedy masz ferie?

reklama
ostatnio was tylko podczytuje bo staram sie jak najwiecej uczyc jak niunia jest w przedszkolu, a potem jak ja odbiore to chce jej dac jak najwiecej z siebie wiec spacerujemy, chodzimy na place zabaw, robimy zakupy itd.
Anielap-moja tez mnie ostatnio potrafi wku...robi wszystko na przekor, a jej ulubione slowo to "nieeee" ewentualnie "no". Bunt dwulatka...
Toska-nie trzymaj nas tak, umieramy z ciekawosci!!!
Jolka-juz niedlugo i dwa tygodnie laby :-)
Szopka-zdrowka :-)
Dzagud-Ustka jest super! W ogole polskie morze (gdyby nie temperatura, brrr) jest piekne-bieluski, drobny piaseczek jak na karaibach, niech sie schowaja te brzydkie, zwirowate plaze ze srodziemnomorskiego :tak:
buziaki dla wszystkich

Do góry