reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagud no nieciekawa sytuacja:-( Też myślę, że negatyw mu się należy, chyba że zgodzi się zmniejszyć tą cenę o połowę to wtedy neutral:sorry: Pomyślałam, że można by mu oddać te rzeczy nie nadające się do użytku, ale to też się nie opłaca...
Esia ja myślałam, że tylko ja mam takie zmienne nastroje:szok:. Było zimno to usprawiedliwiałam swoją depresję zimą, zrobiło się ciepło, chwilkę się ucieszyłam, teraz znowu dolina:crazy: My, kobiety tak już mamy:tak::-D

reklama
hej dziewczynki, ja ostatnia nie mam dobrego nastroju wiec malo pisze. Staram sie uczyc w kazdej mozliwej chwili i jestem tym juz bardzo zmeczona. Wczoraj robilam probny test i sie okazuje ze pytania sa trudniejsze niz myslalam, do tego pisane strasznie wyszukanym slownctwem co dla obcokrajowca jest duza przeszkoda. Zaczynam swirowac, nawet zapomnialam ze w ogole sa jakies swieta :-( Domu nie posprzatalam, ogrod rozpieprzony po zimie, maz sie wkurza swoja praca, dziecko gada po angielsku a po polsku nie chce wcale, ogolnie kiszka :-( :-( :-( No ale pojedziemy jutro na zakupy do Polaka, moze zrobil pasztet i biala kielbase, licze na to bo inaczej to beda najgorsze Swieta jakie w zyciu mialam.

Dzień dobry,
noc z księżycem w pełni minęła a ja nadal w dwupaku ;-)
Dziś miałam Czarka wysłać z ciocią do babci na cztery dni i noce, ale na szczęście Michał ma siostrę anioła - spędzi u nas święta i zajmie się Czarkiem w razie czego. Przyznam, że odetchnęłam z ulgą bo to moje kurczątko jeszcze trochę za małe by na tak długo rozstawać się z rodzicami..:eek:

Izka bez paniki - zrobisz z testem co w twojej mocy, przecież wkładasz w przygotowania wszystkie swoje siły - musi być dobrze! Trzymam kciuki by wam się ten trudny okres niedługo pomyślnie zakończył - zdanym egzaminem. Alusia cudna na tym zdjątku, oczka ma jak węgielki:-)

Esia zapomniałam pogratulować umiejętności pływackich Piotrusia. Zdolna bestia z niego :tak::tak::-)

No Czarek już prawie założył buty i moje przygotował - lecę do piaskownicy na pół dnia :-D

Szopka, rozpakowuj się już, raz dwa trzy!:-D Super że załatwiliście Anioła do Czarusia, chłopak nie będzie miał stresu, a przede wszystkim Ty też nie!:tak:

Wyobraźcie sobie że dziś mija 9 lat jak jestem z moim Małżem.:szok::eek: Wczoraj mu przypomniałam po czym oboje na 3-4 zawołaliśmy sobie "o k***wa, tyle lat z jedną/ym babą/chłopem":-D:-D:-D.

Witam
Szopka bez obijania:-D
Dzagud odeślij ten syf i daj negatywa opisz to ,bo wielu kupuje w lumpexsach na wagę za grosze i sprzedaje na allegro-żal:wściekła/y:jak tego nie zrobisz dalej będzie nabijał ludzi
A ja zafundowałam Livce kolczyki,ryczała godzine -ale miałam wyrzuty teraz ok.nawet się chwali że ma koko na uszkach:tak:
DZAGUD NO TO NAJ... NAJ... a ja wtym roku mam 22lata

A tak w ogóle to już bardzo świątecznie życzę Wam:

Na Wielkanoc od króliczka,
niech Wam wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
by mieć wszystko inne w tyle.

Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa
życzą Jagoda, Tomek, Weronisia i Madzia
easter_egg_basket.gif
Happy_Egg_Day.gif

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego,
życzą
Agnieszka,Marcin i MIkołaj

Dzagud my też z M. jesteśmy ze sobą dziewiąty rok, tzn. od ślubu minie 5 lat, ale spotykaliśmy się od 30.12.2000r (pamiętna data bo dzień przed sylwestrem) czyli teraz 9 latek idzie.
Gośka 22 lata no to już coś:happy:

Niechaj Wielkanocne życzenia
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta
i w przyszłości.
Życzymy:
Wielkanocy jak bajka
i smacznego jajka,
tęczowych pisanek
i dyngusa cały ranek,
słońca wiosennego
i uśmiechu promiennego!:-)

reklama
Aha sorki dziewczyny że na zamkniętym zdjęcia Nati wrzuciłam do wątki ze zdjęciami mamusiek, ale dopiero przed chwilą odkryłam ten drugi wątek. Na przyszłość postaram się bardziej uważać i rozglądać:-D:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Do góry