:-)Dzien dobry:-)
Nocka ciezka ale przezylysmy

Rano byla jak flak,bezwladna ale pic chciala i jak raczke wyciagala po butelke to jej sie trzesla:-(ale popila zdrowo,zdrzemnela sie i bylo lepiej,nawet zeszla na dol do taty.POszlismy z nia do lekarza,na razie nie jest odwodniona ale jakby nie pila do jutra to do szpitala:-(Pije mi dzisiaj i nawet zjadla troche chlebka z maslem i nic nie zwraca,kupy tez jeszcze nie bylo wiec moze jestesmy na dobrej drodze do wyzdowienia...
pisalam juz Wam ze jestescie kochane:-)?
Elamluszku dziekuje ,domniemam ze ten lek dziala podobnie jak smekta?Wiesz gdyby mni dzisiaj jeszcze tak biegunkowala to na pewno usmiechnelabym sie do ciebie ale juz jest lepiej

Dziekuje jeszce raz!Cudna jestes
Anni tobie tez dziekuje,zaraz jak niunia zasnie to buszne soie po chomiku
Anijaw,Gosiu,Szopka,Jolu dziekuje za zyczenia zdrowia i caluski:*
My tez Was calujemy :***
Szopka Ty to masz zdrowie kobieto

:-)Co tam dwoje dzieciaczkow dla Ciebie bedzie :-):-)Trzymam kciuki (dalej i niezmiennie)za szybkie rozwiazanie:*
Esiu to super ze Malgonia tak buzie rozdziawia jak lyzeczke widzi:-)Mniej zmartwien dla matki jak dziecko wszystko zje co mama przygotuje i pod nos podstawi
Dzagudku rozchmurz mi si eprosze ;-)
Aha!
Goska!!!Jak tam wasza alergia?
Tak sobie teraz mysle o
Tosinym Stasku...o jego raczkach konkretnie.
Bo Amelka tez ma taka wysypka na raczkach(atopowe zmiany)moze u Staska o nie alergia tylko wlasnie atopowa skora nie zdiagnozowana.Aha i takie zmiany nie natluszcza sie tylko nawilza,mowili nawet o takich wysypkach w DzeinDobry TVN i tam tez pani dr wspominala ze nawilzac a nie natluszczac!U nas sprawdza sie oilatum krem,smaruje jak mi sie wspomni,czasem nawet co godzine.Nie wolno mydla uzywac zwyklego(nawet dla dzieci)ja uzywam mydla w plynie E45 ale w Polsce jest mydelko oilatum jak sie nie myle kosztuje 21zloty

Fajna cena za mydlo

Mam nadzieje ze u Stasinka wysypka na raczkach to juz przeszlosc...buziole dla ziecia:-)