Olla
Melowa mamusia:)
Dziekuje...
Zdrowka dla Mikiego
Ona zjadla troche kinder bueno i po pol godziny zwymiotowala:/
Picia niet nic a nic.juz z butli probowalam,kubusia play tej butelce z dziubkiem,wszystkie niekapki,zwykle szklanki
...poprostu pic nie chce ,niewaze naczynie.W koncu Janek wymyslil ze ze strzykawki mozemy dawac jak lekarstwo,no i udalo sie ze 30ml jej podac i zupke warzywna jej zaproponowalam to bardzo sie rozochocila i wszamala z 5-6 lyzek,potem cos zabulkalo w brzuch i juz nie chciala ...bidulka.Tak jak zjadla ,oparla sie o mnie i zasnela.
Zobacze...jak mi tej zupy nie zwroci to moze znak ze juz lepiej.
A tak sie zastanawiam...moze cos polkela?Jakas monete,kamyczek,cokolwiek...mogly by byc takie objawy?Aha!Temperatura jej rosnie,ehhhhh.Chyba jednak pojde do tego lekarza
((
Zdrowka dla Mikiego
Ona zjadla troche kinder bueno i po pol godziny zwymiotowala:/
Picia niet nic a nic.juz z butli probowalam,kubusia play tej butelce z dziubkiem,wszystkie niekapki,zwykle szklanki
Zobacze...jak mi tej zupy nie zwroci to moze znak ze juz lepiej.
A tak sie zastanawiam...moze cos polkela?Jakas monete,kamyczek,cokolwiek...mogly by byc takie objawy?Aha!Temperatura jej rosnie,ehhhhh.Chyba jednak pojde do tego lekarza

a co do Amelki, to postaraj się dawać jej pić po dwa łyczki wtedy nie powinna wymiotować i się odwadniać 
ale dzwonilam do lekarki i mnie uspokoila,nawet jakby nie pila i wymiotowala przez 24h to sie nie odwodni,jak sie nie polepszy to na jutro wizyta ale mam nadzieje ze jak sie obudzi to bedzie lepiej
chyba Misia tak miala?
ale dla mnie to nowosc i nie wiem jak i co.
Ale cos tam zostalo.Siku dzis nie uswiadczylam ani jednego.No i poszla spac na glodniaka i o suchym pysku.Aha kup bylo 10
,rzygow nie zlicze

do tego chyba mój układ moczowy zaczyna nawalać