reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolka sprawiłaś mi taką niespodziankę, że normalnie aż mi się łezka zakręciła.:tak:Cieszę się jak nie wiem co!!! Krótko to, ale zawsze lepiej niż nic.:tak:A kwaterę, to wiesz, sprawdziłam na ile można sprawdzić przez telefon czy internet, więc mnie nie strasz, bo jakby co będzie na mnie.:zawstydzona/y::szok: Do tej pory jakoś specjalnie się nie nadziałam więc mam nadzieję że i tym razem tak będzie - choć mój Mąż kracze inaczej (ale On zawsze kracze;-)). Dam Ci później telefon do siebie i do Męża mojego. To tak na wszelki wypadek, bo np. w Przysusze mój telefon był łaskaw nie działać - brak zasięgu:baffled:, i nie wiem czy będzie działać normalnie w Ustce. Ale się cieszę, no, jakby mi kto w kieszeń nasmarkał.:-D
Esia, to poproszę o relację z opisem dań, bo mi język w tyłek ucieknie - ostatni raz byłam w knajpie na dobrym amciu w 5tą rocznicę ślubu, czyli na początku ciąży z Madzią.:baffled: A ciekawe jak tam te dania senegalskie.... rozmarzyłam się....
A inspekcji nie zazdroszczę, choć jak myślisz? Będą po szufladach zaglądać????:szok::-D
Gingeros, oj tak, też by mi się takie pieniążkowe drzewko przydało...:-D Tym bardziej że i wakacje i remont i szkoła Weroniki, wszystko na raz się zbiegło.
A wczoraj mój Mąż wykazał się dość dziwnym poczuciem humoru ale i inwencją twórczą, bo po ciągłym słuchaniu i oglądaniu w TV i internecie relacji z pogrzebu M.J. (też baliście się lodówkę otworzyć????:szok:) powiedział że bierze łopatę i jedzie do Stanów, bo M.J. w złotej trumnie położyli.:-D;-)

reklama
Dzagud pierwszy mój pomysł był taki: nic nie mówić i przyjechać z zaskoczenia :-D ale oczywiście nie wytrzymałam :-p mam tylko nadzieję, że twój Tomek zajmuje się dziećmi na wakacjach, bo jak mi mojego na złą drogę sprowadzi to ukatrupię :-D:-p

Hmmm, no wiesz, jakby tu rzec.:-D Nie, no żartuję, oczywiście że się zajmuje.:tak:Już teraz strasznie przeżywa jak ON się rozdwoi na dwie panny, bo przecież trzeba z Nimi do wody chodzić, a jak je obie upilnować? Nie przyjmuje do wiadomości że ja tam też będę.:-D

jejaaaaa.... ale Wam zazdroszczę urlopu...
i tego że sie spotkacie....
U nas z powodu dużego wypływu kasy (na adwokata) raczej nie ma co myśleć o jakichś dalszych wojażach...​

Uj, no fakt....:szok::-D No nic, bejsbola jakiegoś będzie przy pasku nosił.:-D Ale wiesz, ja myślę że mając Twoich chłopaków będzie chciał poczuć jak to jest mieć Synów, więc się nie martw, na pewno chętnie z Nimi pogra czy cóś.;-)

Dzagud ja tam myślę, że mój M chętnie zobaczy jak to jest mieć córki :-D

Anielap u nas też był ostatnio duży wypływ kasy :wściekła/y: ale w pracy funkcjonuje jeszcz Kasa Zapomogowo-Pożyczkowa :-D i właśnie wczoraj dostałam czek :-D i powiedziałam sobie, że w życiu za M pożyczki nie spłace :-p (przynajmniej jak ma jedną, to o drugą w razie co będzie mu ciężko), a ja i dzieci zasłużyliśmy na wyjazd, zwłaszcza, że nie liczę, że w przyszłym roku z trójką się uda :no:

Ja niestety znow przelotem i tylko znow o Misi:sorry2:

Dzis chyba (mam nadzieje) szczyt wysypu. Goraczka do 39 stopni:-(Krosty, bable ma wszedzie...we wlosach, buzi, cipce:-( Puder w plynie gowno pomagal, wiec poszlam na calosc - mam teraz fioletowe dziecie:szok: A wez upilnuj by sie nie drapala...padam na ryjek od odwracania jej uwagi, nie mowiac o zarwanych nocach

Do konca lipca biore zwolnienie, caly sierpien - urlop, wiec Misia do zlobka zawita we wrzesniu....:-p

Misia:baffled:

Załączniki

• ospa.jpg
    ospa.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 44
  • ospa2.jpg
    ospa2.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 39
reklama
O rany Fantazja!:szok: Aż mi się słabo zrobiło.... biedna Misia.:-(Właśnie dlatego szczepiłam Magdę, bo bałam się że się zadrapie na amen. Ucałuj biudlinkę i trzymam kciuki żeby jednak szybko przeszło.:tak:

A ja teraz mam w domu żarłoka....:szok: Magda tak wsuwa aż zaczynam Jej ograniczać, bo się boję że pęknie.:szok::baffled:

Do góry