reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
No nieeee, i gdzie tu sprawiedliwość????:cool: To ja miałam być chora po tym lataniu w mokrych ubraniach!:wściekła/y::-D Anielap, Ty jesteś w domu i bez choroby, to niesprawiedliwe, oddawaj!!!:-D A serio, zdrówka Kochana, bo jesteś sama z Zu cały dzień i nie wyobrażam sobie jak będzie Ci ciężko przy chorobie.:tak:

ANIELA zdrówka, zdrówka!
Taki teraz czas, choroby na każdym kroku :sorry:

ESIA zdrówieńka dla Gosi i Piotrusia!
sio zarazki, sio!

opiekuna dla Anta wczoraj znaleźliśmy, więc poszliśmy sobie na sushi ;-) fajniaste wyjście ;-) gdybym mogła, to bym męża zjadła :tak: milusio spędzony czas :tak: pierwsza nasza świętowana rocznica ... pierwszą spędzaliśmy z moim zapaleniem piersi i masakryczną gorączką, a drugą w szpitalu i z rotawirusami ... dopiero teraz udało się nam poświętować ;-)

Gingeros, ale fajnie...:tak:A mnie się w końcu nie udało w Krakowie sushi spróbować.;-)
Za to wzięłam dziś aparat i kabel i jak zgram zdjęcia to wsadzę na zamknięty.:tak:

Dostałam SMS od Jolki - bidna ciągle w szpitalu, nawet do kibla Jej wstać nie dają.:-(

Agik, moje kciuki zaciśnięte - mam nadzieję że szybko się odezwiesz i dasz znać jaki wynik (choć nie wątpię że na +).:tak:

No, wiedziałam że tak będzie.:-p Gratulacje MaGazynieRze!!!! Ale ulga, co???
To teraz czekam z niecierpliwością na Twoją pracę.:tak:

A, na zamknięty wgrywam zdjęcia z Krakowa i najnowsze zdjęcia moich bab, jakby kto chciał.

AGIK super gratki eMGieeRa :tak::tak::tak:

napisałam pierwszą pracę zaliczeniową do szkoły - ufff! dla wciągnięcia się w pisanie prac, wybrałam przedmiot geologię :tak: z tego czuję się najlepiej i najpewniej ;-) wszak geologiem jestem :-D przyznam, że ciężko mi się pisało :sorry: dlatego, ze mam już pewne zboczenie zawodowe ;-) no i troszku więcej wiem od pozostałych, więc wypłodzić coś w sposób prosty jest dla mnie za trudno ;-)

i teraz prośba (nie wiem, czy prosiłam już)
potrzebuję biznesplan firmy, która ma wejść na rynek ... pisał ktoś takie coś na studiach? byłabym bardzo wdzięczna :tak: a nawet zajebiście wdzięczna ;-) :-D

Biedulka Jola ... niech wraca w dwupaku do nas ;-) no i z tym Zygusiem to sobie wykrakała :-D

Łoj Gingerosku pisałam chyba o sklepie odzieżowym, ale to było jakieś 7 lat temu:cool: i nie wiem czy to mam jeszcze:eek:, w wolnej chwili poszukam, jak znajdę to dam znać:tak:, chyba że ktoś już się inny zaoferuję. Kurcze muszę pomyśleć gdzie mam wszystkie moje notatki ze studiów:rofl2:

reklama
Do góry