reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anielap udanego wyjazdu:-)

Kachasku gratki ostatniego egzaminu:-)

Sorga zdrowka dla malutkiej:-)

Esia :-)

ja wczoraj zaliczylam ostatnią imprezke ostakową:tak:,generalnie to nie lada problem mialam zeby brzuch juz schowac,ale powiedzmy dalam rade,teraz to mam napewno z 10 miesiecy z glowy wiec pobawialm sie do 2,pospalam 4 godziny i wygladam jak idz stad i nie wracaj z takimi worami ale damy rade--odespimy w dzien

milego dnia:-)

reklama
Witam walentynkowo -buziaki
Mamci wyszła ze szpitala ,miała koronografie,cała pokłuta i posiniaczona
Ma silna miazdzyce narazie leki,groza jej bajpasy-bidulka

A witajcie w ten cholernie zaśnieżony dzionek.:wściekła/y:

Wszystkim życzę cudownych Walentynek.

Sorga, powinnaś mieć zakaz zaglądania w internet.:wściekła/y:Wszystko będzie dobrze i już, przestań się nakręcać kobieto, bo Tami jest potrzebna silna Mamusia, a nie zrozpaczone chuchro!:tak:WSZYSTO BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!
Dorotka, zazdroszczę sił.:-D Fajnie że się wybawiłaś.:tak:
Gosia, zdrówka dla Mamy.:tak:
Wiecie co, mnie to szkoła i Babcia życie ratują. Magda mimo tego że młodsza nie jest tak absorbująca jak Weronika. Powiem Wam, że czasem aż mi wszystko chodzi w środku ze złości, więc jakbym ją tak miała 24 godziny na dobę w domu, to po tygodniu wariatkowo dla mnie byłoby idealnym azylem.:eek: Jak przychodzi weekend, to ja odpoczywam, bo Weronika jest u Babci. Głupio mi nawet tak mówić, ale niestety taka jest prawda.:zawstydzona/y:To dziecko potrafi swoim zachowaniem świętego o obłęd przyprawić.:crazy:
A ja się chwalę - dziś Madzia zrobiła siusiu na nocniczek.:-D

Ostatnia edycja:
Melduję że jestem juz w domu. Droga w porządku, tylko strasznie zmęczona jestem po tym weekendzie.
Pozdrawiam i miłego wieczoru.

Zapalam światło!!! Już dzień!!!
I lecę dalej. Dziś Piotruś w domu, bo wszystko zasypało i nie dostalibyśmy się do żłobka :dry:

to i ja się witam:tak:
u nas odwilż:crazy: tak źle i tak niedobrze:confused2: mokro wszędzie jak nie wiem co, chyba kalosze zacznę nosić:-p ale dobrze, niech ten śnieg znika:tak:

później postaram się odezwać:tak:

A jak plan opieki nad Stasiem? Rozpiska została przyjęta? ;-)

tak, o dziwo bez sprzeciwu :-D
4 razy w tygodniu sa moi rodzice, jeden dzień I. zostaje w domu. Teść i teściowa wpadają na godzinę lub dwie jak I. musi wyjść. Jak na razie wszyscy się spisują:-D. W następnym tygodniu , w ramach urozmaicenia sobie życia pojade może na kilka dni do rodziców.
Niedługo wyślę dziadka ze Stasiem na zajęcia dla maluchów:tak:
Od kilku dni dziadek - "najlepsza niańka na ziemi"- zwiedza ze Stasiem Warszawę, jeżdżą metrem, tramwajem, autobusem, zwiedzają różne budowy np. stadion i Mały jest zachwycony wycieczkami :tak:

a ja leżę i leżę .......
i w sumie nie jest tak źle, nie muszę nic robić, wszystko mi podają (zastanawiam się nad dzwoneczkiem, żeby szybciej przywoływać męża;-):-D), czuję się trochę jak na wakacjach :-D

reklama
helloooooooo

zasypało Was czy co????????????:szok:

minął kolejny dzień, jeszcze tylko 5 i pół tygodnia leżenia przede mną ...........

nie będę pisać sama do siebie :-(

kolorowych snów i dobranoc

Do góry