reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWIEC 2006

Agatatje pisze:
Oliwierek, nie martw sie, nie zginiemy w odchlaniach cyberprzestrzeni!
jest taki dzial na forum DZIECI i w nim sa rubryki o dzieciach urodzonych w roznych miesiacach
uff.. to dobrze też miałam zapytać gdzie zginął listopad i poprzednie miesiące  ::)

a tak w ogóle to jestem z lipcóweczek, więc pozaglądam sobie do Was czasem jeśli nie macie nic przeciwko, bo przez przypadek ostatecznie może się okazać, że będę czerwcowa jeśli maluszek będzie się chciał pośpieszyć ;D

ja sie urodziłam 3 tygodnie przed planowanym terminem  :laugh:

reklama
silvanca do lipcowek, ale juz ;D ;D ;Dmy tam na Ciebie czekamy, a Ty po calym forum latasz ;D
buziaki:*

bo nic nie wiadomo kiedy dokłądnie sie dzidzia urodzi..Wy mozecie o tydz..dwa ur wczesniej..a my ciazę przeniosic i tak terminy mogą sie zbiec;)..wówczas trafimy do tego samego dzialy dzieci:) ur(w konkretnym miesiącu:)

Helołki! Witam wszystkie. Mam termin na 9 czerwca. Nie wiemy, co się urodzi, bo nie chcieliśmy. Mąż ostatnio zmienił zdanie i stwierdził, że chyba wolałby dziewczynkę, ale ja jakoś tak od poczatku czuję, że wyszedł nam chłopak. No nic, zobaczymy. Jeszcze tylko pięć tygodni i wszystko będzie jeasne. Pozdrawiam Czerwcóweczki. A moze któraś jest z Opola lub okolic?

reklama
Do góry