reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWIEC 2006

Hej dziewczątka.
Coś fajnego z tymi datami się dzieje bo ja mam termin na 1.06, ale z tego co sama sobie obliczyłam powinno być na 3, też w urodziny mojej mamy. Mam nadzieję że się uda bo byłoby to chyba miłe. :)
Pozdrawiam

reklama
wiecie co coś musi być z tymi datami bo ja mam termin na 06-06-2006 a moja mama ma urodzinki 10-06 a więc fajny prezencik mogłaby dostać od nas hahaha ale znając życie to moja dzidzia pewnie się pospieszy *- tak jak to było z moją pierwszą ciążą termin miałam na 26-10 a Martusia urodziła się 15-10 ...zobaczymy ;)

Ciekawe, ile z nas urodzi na prawde w terminie... Nasze dzieciaki i tak na pewno zrobią figielka i przyjdą przed albo po terminie, ale życzę Wam, żebyście zrobiły dziadkom prezenty dokładnie tak jak wychodzi Wam z wyliczeń.

cześć dziewczyny!! Co do terminów ja mam na 24.06 wg wyliczeń lekarza, a 29.06 moje urodziny, czyż nie wspaniały prezent? lepszego nie trzeba! mam jeszcze pytamnie do was- czy wiecie coś na temat kataru ciążowego? Mnie męczy od wczoraj, ale nie wiem czy to uczulenie, początek przeziębienia(nie daj Boże!- w czwartek wracam do pracy!) czy właśnie ciążowy. tylko czy mozna go odróżnić? Poratujcie proszę!

niestety nie ja nie potrafię..:(..ale też codziennie budzę się z zatkanym nosem..i kicham strasznie w łózku:):)-ale mi to przechodzi juz do południa..
a dlaczego wogole wystepuje katar ciazowy-skad to sie bierze-ktoś wie?

Mi laryngolog ostatnio tłumaczył - rozpulchniają się wszelkie błony sluzowe w naszym ciele - te w noskach też i dlatego jesteśmy ciągle takie "przytkane"...u mnie to się najbardziej na uszy rzuca bo mam stałe problemy z uszami - i jak katarek to często swędzi między gardłem a uchem...jak ktoś to przeżył to wie o czym mówię. Powiedziała że moge stosować np. taki tetrisal w sprayu zeby nos oczyszczać - to sól fizjologiczna, albo jakikolwiek inny taki preparat soli fizjologicznej. Ja teraz dodatkowo cierpie bo jestem alergikiem, leków nie mogę brać a w domu mam remont - koszmar :( i się tak mi ten remont ciągnie a fachowiec dziś powiedział że jeszcze z tydzień...

Współczuje Basiu- ja nie lubie remontów. Nasz domek letniskowy też remontowaliśmy..wciaż coś tam robią..ale ja tam nie przebywam teraz-i całe szczęście:0-wiec remont bezposrednio mnie ominął:)..no, ale przymierzamy sie do przygotowywania(po nowym roku-np. marcu) przygotowywać pokoik dla maleństwa-m.in. czeka nas malowanie- a nawet to jest uciazliwe- bałaganu bedzie pewnie pełno..itd..no, ale już chiałabym kupić/wstawić łóżeczko..;)...itd

reklama
A ja też zuważyłam że w czasie ciąży mam większe dolegliwości, bardziej dotkliwe, problemy z uszami i węzłami chłonnymi - Voltaren żel na noc i w ostateczności 2 kropelki preparatu do uszka i mocno śpię ...

Do góry