U mnie największy problem to jedzenie przy stole. Piersi naciskają na brzuszek i jakoś ciężko jest mi wysiedzieć, nawet jak za długo przy komputerze siedzę Maluch się buntuje i się napręża..poza tym ostatnio zapowiedziałam mężusiowi,że jeszcze kilka dni i to on będzie golił mi nóżki bo ja to już zaczynam robić na wyczucie hihihi...mieszkam na 2 piętrze i na pierwszym muszę robić odpoczynek dwa głłębsze wdechy i dalej do góry...
reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Oj zeby ogolic nogi to juz wczoraj musialam wyjsc z wanny i na stojąco to robic, a gole sie tez plastrami depilacyjnymi i powiem wam ze raz na miesiac i mam spokój.
A w Tarnowie sloneczko świeci
A w Tarnowie sloneczko świeci
aska outada pisze:A w Tarnowie sloneczko świeci![]()
Potwierdzam!!! Jest bardzo ładnie!
aska outada
KasiaDe ale numer, jesteś z Tarnowa czy tylko przejazdem ??
aska outada
Jest takie forum na noworodku.pl gdzie sa mamy z Tarnowa, ale nie czuje sie tam jak 'u siebie' bo one wszystkie juz dzieciate i rozmawiaja tylko o swoich dzieciach tak na bieżaco. Dołacze tak na poważnie jak juz zostane mama
Kasiu jakbys chciala zapytac albo podyskutowac o czyms bardziej zwiazanym z Tarnowem to na privie , nie bedziemy dziewczynom fundowac takich tarnowskich debat 
aska outada pisze:Jest takie forum na noworodku.pl gdzie sa mamy z Tarnowa, ale nie czuje sie tam jak 'u siebie' bo one wszystkie juz dzieciate i rozmawiaja tylko o swoich dzieciach tak na bieżaco. Dołacze tak na poważnie jak juz zostane mamaKasiu jakbys chciala zapytac albo podyskutowac o czyms bardziej zwiazanym z Tarnowem to na privie , nie bedziemy dziewczynom fundowac takich tarnowskich debat
![]()
O.K.
reklama