reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWIEC 2006

Mi już katar poranny przeszedł ale za to jak rano wstaję to czuje (sorki za wyrażenie) w gardle jak bym miała klucha jakiegoś :p. Ale tak ogólnie to nie bolą mnie uszy ani gardło. A to swędzenie między uszami a gardłem, o którym pisała Basia znam ale to jeszcze sprzed ciąży i współczuje-głupie uczucie.. :p

reklama
mnie też ostatnio prawe ucho boliało..aż sie przestraszyłam, ze jakieś zapalnenie..ale położyłam sie spać i rano już było OK-..chyba mnie przewiało:/

wow, nie wiedzialam, ze jest katar ciazowy :p
a ja mam wrazenie jakbym gorzej widziala :/ mam nadzieje, ze mi sie zdaje, ale na pewno mam wrazliwsze oczy, szczypia mnie rozne kredki i tusze buuuuu
co do pokoju dla malenstwa, to bedziemy na wiosne szukac nowego mieszkania, wiekszego :D
a poza tym to namietnie przegladamy strony z wozkami, a w kwietniu planujemy powazne zakupy dzidziusiowe.
Moja mama juz segreguje ubranka po moim rodzenstwie, bo wszystkie najladniejsze ciuszki zostawila wlasnie z mysla o dzidziusiu :D tak wiec pare spioszkow juz maluch ma!

A ja wposzłam wczoraj do sklepu z art. dla niemowląt i mysłałam że będą musieli mnie stamtąd wygonić bo nie chciałam sama wyjsć, i upatrzyłam sobie taką cudną kołyskę dla dzieciątka, że muszę ją mieć ;D

My z mężusiem w przyszłym tygodniu idziemy na pierwsze zakupy dla nadzej Dzidzi. Może to szybko, ale nie mogę się powstrzymać, żeby czegoś już nie kupić. A druga rzecz to strona praktyczna, zamiast na raz wydawać kupę kasy rozłożymy sobie wydatki na perę miesięcy.

Zauważyłam dziś, że z działu "przyszłe mamy" zniknęły listopadówki. Zaczyna się od grudniówek. Gdzie one teraz piszą??. Z tego co czytałam w piątek (jeszcze były listopadówki) to jedna z nich nie urodziła w listopadzie tylko ma rodzić w grudniu i jeszcze chyba nie urodziła. Byłam ciekawa i chciałam sprawdzić a tu bach...nie ma listopadówek a w grudniówkach jej nie ma... Nas w lipcu też nie będzie?? to gdzie będziemy dalej sobie pisać??

Oliwierek, nie martw sie, nie zginiemy w odchlaniach cyberprzestrzeni!
jest taki dzial na forum DZIECI i w nim sa rubryki o dzieciach urodzonych w roznych miesiacach
to jest link do listopada 2005
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/board,68.0.html
mam nadzieje , ze zadziala :D

a ja wczoraj czytalam, ze w marcowkach juz sie jedna dzidzia urodzila!!!!!!!taki super wczesniaczek, nawet 2kg nie wazy!sie zszokowalam jak to zobaczylam, ale narazie wszystko OK z dzidziusiem.

reklama
z dzidziusiem ok:)rodzice niezla niespodzianke mieli:))jak i cala rodzina!
a ja jestem na biezaco, bo to moja przyjaciolka:))

Do góry