Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie jedziecie? Jesli dobrze sie przygotujecie to napewno wszystko bedzie dobrze,musicie tylko wybrac miejsce przyjazne dzieciom,aby malutka byla bespieczna i sie nie nudzila,no i oczywiscie jezeli to kraj egzotyczny to pewnie bedziesz ja musiala zaszczepic itd: mam znajome ktore pojechaly z mniejszymi maluszkami i bylo super:-)Dziewczyny co myślicie na temat wyjazdów na wakacje za granicę z Waszymi dzieciakami? My wybieramy się we wrześniu na nasz długo wyczekiwany urlop i zabieramy ze sobą naszego skarba, chociaż czasami mam wątpliwości czy nie jest jeszcze za mała na takie wojaże.....
A gdzie jedziecie?
MONIKACześć dziewczyny. Dawno mnie tutaj nie było i widzę że dużo nowych dziewczyn się przyłączyło.
Pozdrawiam zwłaszcza koleżankę z Lublina.
Mój Filip mówi tylko baba, czasami mama i tata ale to raczej przypadkiem a poza tym nic a nic, dobrze że chociaż chodzi
Mamy 10 ząbków i chyba na razie tyle zostanie chociaż jest tak po chińsku z nimi bo na górze ma jedynki i czwórki tylko a dwójki gdzieś się zapodziały![]()