Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mam do Was pytanko, czy Wasze dzieciaki też się tak straszliwie buntują? Bo ja już czasami nie wyrabiam z tym moim brzdącem... Domaga się uwagi 24h na dobę, jak czegoś nie może dostać/zrobić to od razu histeria, łącznie z rzucaniem się na podłogę. Normalnie czasem mam tak dość, że najchętniej zostawiłabym wszystko w cholerę, wyszła i już nie wróciła...:-(Jak macie jakieś sposoby na poskromienie małego złośnika, to bardzo o nie poproszę. Mam nadzieję, że uda mi się jakoś okiełznać tego mojego buntownika, zanim kompletnie osiwieję;-)
), potrafi się sam bawić zazwyczaj są to samochody, klocki itp. Ale też czasem ma chwile "marudniejsze", staram się wtedy nie zwracać uwagi na jego dąsy tylko siadam sobie w innym miejscu i zaczynam bawić się jego autkami albo np. biorę kredki i coś tam rysuję zazwyczaj po chwili się uspokaja i przybiega do mnie aby razem się bawić. Nie wiem czy coś Ci da to co napisałam ale może spróbuj tak zrobić. Wiem, że dzieci są różne i nie zawsze takie metody działają. Prawdopodobnie Twój synek w ten sposób wszedł w słynny bunt dwulatka. Z tego co słyszałam to nie należy malucha na siłę uspokajać tylko dać mu się "wyzłościć" mówiąc, że to normalne że każdy jest czasem zły, że ma prawo mówić nie i specjalnie nie ingerując w jego zachowanie starać się właśnie odwrócić uwagę.