reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

jak sie spozni o te parenascie tygodni jeszcze, wcale sie zloscici nie bede :-D:-D:-D
Ciekawe czy w czerwcu tez tak bedziesz mowic.... podgladalam teraz troche lutowki i one tam normalnie nerwy maja poszarpane jak nawet dzien czy dwa po terminie nic sie nie dzieje i codziennie musza odpowiadac na serie pytan : czy juz po ... :) Mam nadzieje ze nas to ominie i wszystkie dokladnie w terminie szybko i bezstresowo urodzimy :)
Gratuluje nowego lekarza :-):-)
:-):-)

reklama
Ciekawe czy w czerwcu tez tak bedziesz mowic....

Kasia, ja przesadna nie jestem, ale wole nie ciagnac tematu, ze to juz, bo nie chce tez, by Mala wyszla do nas za wczesnie ;-)
Mi 2 lekarzy powiedzialo, ze zarowno 2 tygodnie przed jak i 2 tygodnie po terminie jest ok. Ale i tak jak do 1 czerwca nic sie nie wydarzy, to kaze mezowi wziasc urlop i bedziemy po kilka razy na dzien dzidzie na swiat wyganiac :-D:-D:-D

witam

u mnie plucha dzis snieg topnieje wszedzie chlapa okropna pogoda.
ja dzis po wizycie wszystko jest dobrze nie musze lykac juz tabletek:tak:
serducho bije ladnie nawet polozna sie ucieszyla ze wskazowka na wadze sie przesunela.w koncu przytylam.no ale dalej jestem na zwolnieniu ale juz sie przyzwyczailam ze nie wstaje do pracy.no i czeka mnie teraz badanie krzywej.na szczescie pilam juz ten pyszny napoj w pszeszlosci takze zniose to dzielnie.
pozdrawiam i milego popoludnia zycze

Kasia, ja przesadna nie jestem, ale wole nie ciagnac tematu, ze to juz, bo nie chce tez, by Mala wyszla do nas za wczesnie ;-)
Mi 2 lekarzy powiedzialo, ze zarowno 2 tygodnie przed jak i 2 tygodnie po terminie jest ok. Ale i tak jak do 1 czerwca nic sie nie wydarzy, to kaze mezowi wziasc urlop i bedziemy po kilka razy na dzien dzidzie na swiat wyganiac :-D:-D:-D
ok ok wiem o co chodzi.. nie mniej jednak wszystkie wiedza ze +- 2 tyg to norma ale.... pod koniec ciazy to zapominasz o tej normie :)

Czesc dziewczynki!!

No i znow poniedzialek,a ten tydzien wiem ze bedzie mi sie niesamowicie dluzyl,bo w sobote mam 4D ultrasond,i juz nie moge sie doczekac:-)
Wczoraj mielismy gosci,no i po remoncie musielismy troszke ogarnac mieszkanka,a pozniej znow cos ugotowac no i wieczorem cos mi sie slabo zrobilo.musialam sie polozyc wczesniej do lozka,a dzidzia szalala w brzuszku strasznie,mam nadzieje ze wszystko jest okay:happy:
jakos ostatnio nie mam na nic czasu mimo ze z mala siedze w domu,jak Viki idzie spac ja tez padam i tak codziennie a czas tak szybciutko leci,niedlugo 30 tydz,a pozniej to juz poleci.:-)

W tym tygodniu mamy w planach malowanie pokoju Viki,i powoli chcemy ja tam przeniesc,tylko jeszcze trzeba jej kupic dziecinne lozko,niech sie przyzwyczaja przez te pare miesiecy jakie zostalo bo pozniej bedzie ciezko:-p

Carmi super, że zmieniłaś lekarza, mam nadzieję, ze teraz będzie OK. Tego Ci życzę:tak:
Beata nie martw się, napewno wszytko jest w porządku. A tydzień do USG szybciutko minie:-)
Pozdrawiam serdecznie

Kochane odebraliśmy klucze jakoś nie umiem sie cieszyć pracy tyle ze jednostka wojskowa miala by co robić teraz wlaczymy z biurokracja aa i dostaliśmy kredyt czekamy na przelew i ruszamy ...

Gratulacje Agatka. Dacie radę! humor Ci się poprawi jak zacznie byc widać efekty!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Agata więcej optymizmu, zobaczysz jak już zaczniecie i będzie widać jakieś postępy to poprawi Wam się nastrój:tak: Trzymam kciuki za ten Wasz mega remont:-)

Carmi bardzo się cieszę, że udało Ci się zmienić ginka, obyś była z niego zadowolona:tak::-) A malutka faktycznie niech jeszcze sobie posiedzi w brzusiu;-)

Do góry