Gratuluje:-):-):-):-):-):-) na pewno dacie radę:-):-):-)Kochane odebraliśmy klucze jakoś nie umiem sie cieszyć pracy tyle ze jednostka wojskowa miala by co robić teraz wlaczymy z biurokracja aa i dostaliśmy kredyt czekamy na przelew i ruszamy ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluje:-):-):-):-):-):-) na pewno dacie radę:-):-):-)Kochane odebraliśmy klucze jakoś nie umiem sie cieszyć pracy tyle ze jednostka wojskowa miala by co robić teraz wlaczymy z biurokracja aa i dostaliśmy kredyt czekamy na przelew i ruszamy ...

-2 pokoje,kuchnia i łazienka, żadne drzwi się nie zamykały nawet od kibla, w pokojach piece kaflowe, w łazience i kuchni brak ogrzewania zupełnie, woda z pionu w kuchni lała się pod zlewozmywak tak że wygniła podłoga i do tego szpary w oknach, ręke można było włozyć-szok
, po roku juz jakoś to wygląda, choć do pałacu daleko

.Wierzę w Ciebie dasz radę, z maluchami dajesz co to takie mieszkanko
teraz jakos wyjątkowo zaczęły mi smakować,

. Dzisiaj robiłam trochę zakupów i dla siebie i dla małej i miałam mnóstwo uciechy:-). Do domku wracam w sobotę, mam nadzieję cała, zdrowa i wypoczęta no i piękniejsza po tych wszystkich zabiegach.