reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny mnie tylko i wylacznie chodzi o to by pisac w watkach tematycznych do tego przeznaczonych. Watek glowny jest od tego zeby pisac o calej reszcie spraw. Jesli piszesz o kilku sprawach naraz no to hmm... powiedzmy ze przeniesienie takiego posta mija sie z celem bo jego zawartosc nie bedzie pasowala do innego tematu.
W kazdym razie apeluje zeby nie pisac o wszystkim razem tylko ladnie i przemyslanie rozdzielac swoja wypowiedz na odpowiednie watki.

reklama
Haloo co tu za powazne dyskusje a ja o niczym niewiem ;(
Przepraszam Was kochane ze zaniedbuje forum,jezeli cos sie dzieje a powinnam o tym wiedziec podane jest gg lub dostepna wiadomość prywatna

Cypisia i tricolor moge poprosic o streszczenie na pw lub gg ...

Cześć dziewczyny....
Długo mnie tu nie było...a powodem mej nieobecności był ponad 2 tyg urlop w Polsce- a tam zawsze na wszystko czasu brakuje.
Mam nadzieję, że nie zastałam wyrzucona hehehe i nadal należę do czerwcówek :)
Dziś chciałam tylko pokazać się- żyję, a jak trochę odsapnę po urlopię to spróbuję nadrobić zaległości. Teraz już zmykam luli bo padam na nocha :)
Pozdrawiam.

Witajcie

hmm zeby przypadkiem nie napisac o tym co nie mozna, :-)to sie po prostu przywitam:-),i chce o cos zapytac,
kurcze jakos gorzej sie ostatnio czuje, tzn, po tym sobotnim badaniu, tak mnie jakoś brzuch boli, najpierw tak z boku tak jakby jelita, a teraz tak i dolem, i bokiem, tak jakby wszsytko bylo w srodku scisniete,jakby brzuch odzdzielnie a reszta ciala oddzielnie czy ktoras z Was tak miala, kurde boje sie zeby synkowi nic nie bylo,

moze mam juz jakies omamy, i tak mi sie z nerwow robi?

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

dzien doberek :)

Ja tez sie tylko witam i lece opracowac plan pakowania :)

Kamireszel czemu mialabys zostac wyrzucona z czerwcówek jak możesz :D

agata077 przyjemnego pakowania życzę :-),jeżeli wogóle może być przyjemne :-D. Wogóle miłego dnia życzę czerwcóweczki :-)

Haloo co tu za powazne dyskusje a ja o niczym niewiem ;(
Przepraszam Was kochane ze zaniedbuje forum,jezeli cos sie dzieje a powinnam o tym wiedziec podane jest gg lub dostepna wiadomość prywatna

Cypisia i tricolor moge poprosic o streszczenie na pw lub gg ...

Agata naprawde nie wiem jak mogła bym streścić ten mój jeden post w tym temacie. Naprawde starałam sie przejrzyscie napisac o co mi chodziło, sorry ale inaczej juz nie umiem :sorry2:

Mam dzisiaj podły nastrój :baffled: pogoda do kitu, mąż wyjeżdża na 2 dni, a w czwartek mam stawic sie w szpitalu. Teoretycznie na 3 dni, ale może uda mi sie wyjśc tego samego dnia, wszystko podobno zależy od ... oddziałowej :confused:

Witam,
A my dzień zaczelismy od słuchania muzyki, na złość pogodzie.
Dziś wchodzimy w 6 miesiąc ciąży :tak:.
Coraz bardziej garderoba się upomina o wymianę. Wczoraj ledwie zapięłam hydrotex , w którym planowałam przebiegać wiosnę! Więc zamiast ferii w Alpach spędzę tydzień na zwiedzaniu sklepów dla przyszłych mam.

NO hej czerwiec 2009 witam was dawno was nie odwiedzałam bo byłam w Polsce na święta ,a tam internet miałam przez telefon ale działał strasznie.Potem wróciłam z znów na początku lutego poleciałam do polski po wyprawkę dla naszej kruszynki i nagrać sobie płytę 4d. Płyta fajna tylko szkoda że jej nie zabrałam żeby pokazać mężowi który tak na nią czekał, zabrałam puste pudełko a płyta została w dvd w Polsce.Był trochę zły ale mu przeszło,no ale jesteśmy szczęśliwi bo mamy piękna zdrową CÓRKę(w domu synek 8lat)i synuś wybrał imię Julia to wszystko czym chciałam się z wami podzielić Pozdrawiam papapa:happy:

reklama
ja tez melduję sie, od wczoraj już w pracy, ale nawet nie jest żle:tak: tylko mała wczoraj cały wieczór przytulas:) a dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu poszła do żłobka, zobaczymy jaki nastrój będzie jej dopisywał popoludniu:) z rana wstała zadowolona, nawet pozwoliła pięknie uczesać się:tak:

Do góry