pixella77
Czerwcowa mama 2009
Isia 22 ...ja wiem, ze to za wcześnie ale jak bedziesz potrzebowala czegos dla dzidzi...daj znać, ja mam tyle ubranek po wice i nie tylko, że mogłabym 3-ke ubrać więc chętnie sie podzielę...przecież Europa jest malutka i paczka do ciebie w kilka dni dotrze :-)...
i generalnie jakbyś czegos potrzebowała mów smiało...
irka252..co do twojej sytuacji to powiem tylko, ze teściowa sie nie przejmuj, ja swoja i jej zdanie (oraz jej córeczki) mam gdzieś....nigdy się nie zdobyły na ciepłe słowo nawet jak poroniłam złośliwie komentowały....baby ze strony naszych m takie są - przewaznie wredne, zazdrosne itd...a szwagierka 38 l i rodzi w listopadzie i my z m bardzo sie cieszylismy, ze wika bedzie miała braciszka ciotecznego...oni niestety nie sa dla nas rodziną i tak sie też nie zachowują...a tym razem nawet nie zamierzam im mówić o ciazy, to nie ich sprawa, to ja i mój m dzidziusia chcemy i my sie nim bedziemy opiekować...
i generalnie jakbyś czegos potrzebowała mów smiało...
irka252..co do twojej sytuacji to powiem tylko, ze teściowa sie nie przejmuj, ja swoja i jej zdanie (oraz jej córeczki) mam gdzieś....nigdy się nie zdobyły na ciepłe słowo nawet jak poroniłam złośliwie komentowały....baby ze strony naszych m takie są - przewaznie wredne, zazdrosne itd...a szwagierka 38 l i rodzi w listopadzie i my z m bardzo sie cieszylismy, ze wika bedzie miała braciszka ciotecznego...oni niestety nie sa dla nas rodziną i tak sie też nie zachowują...a tym razem nawet nie zamierzam im mówić o ciazy, to nie ich sprawa, to ja i mój m dzidziusia chcemy i my sie nim bedziemy opiekować...
i to chyba tez dobry znak. Postanowiłam Was posłuchac i sie uspokoic,tymbardziej ze zauwazyłam ze plamieniasie bardzo nasilaja gdy sie denerwuje.u mnie wwszyscy juz wiedza o ciazy ale ze mam z nia problemy to wie tylko moja kuzynka u ktorej zawsze miałam i mam b. duze wsparcie. Jednak najbardziej ucieszyła sie moja corcia ktora juz od dawna chciala miec rodzenstwo(bardziej siostre ale jej wytlumaczylismy ze nie mozna sobie wybrac)Nawet niewiem co jej powiem gdy okaze sie ze sie nie udało.MałaM- ja tez biore kw.foliowy w zestawie witamin (500mg) ,mam nadzieje ze nie od tego sa te plamienia.Irka- nas w domu juz było czworo gdy moja mama dowiedziala sie ze znowu jest w ciazy i pamietam ze tez sie bali czy dadza rade utrzymac jeszcze jedno.A teraz z perspektywy czasu to bardzo sie ciesza ze maja jeszcze mojego brata bo wszyscy sie juz z domu wyprowadzili i tylko on został(ja byłam najmlodsza gdy Daniel sie urodził i było miedzy nami 13 lat różnicy)
tylko znalazly w sobie duzo sily i optymizmu ze jednak sie da...

Papieroch rzucam od dzis obiecuje!