reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Halo halo,

Czytam te wasze posty i zdaje sobie sprawe ze nie dlugo juz zaczniemy sie na dobre rozpakowywac.Ciekawa jestem ktora bedzie pierwsza. Ja po dlugim lenistwie w poniedzialek wracam do pracy i tak na prawde nie wiem jak to bedzie. Coraz bardziej sie mecze i brzucho wiekszy no i jeszcze jak ja wstane rano:baffled:
My dzisiaj popralismy kocyki niuni i zlozylismy wozio:tak:W koncu trafila sie ladna pogoda wiec wszystko schnie na zewnatrz a mezus zdeklarowal sie ze on chce prasowac;-)

Magni- ja widze ze jak prawdziwa Rzeszowianka pewnie wszystkie mecze ogladasz. Moja szwagierka ma karnet na wszystkie mecze i nawet jak byla u nas w odwiedzinach to sie wkurzala ze nie mogla meczu zobaczyc:laugh2:

reklama
Magni- ja widze ze jak prawdziwa Rzeszowianka pewnie wszystkie mecze ogladasz. Moja szwagierka ma karnet na wszystkie mecze i nawet jak byla u nas w odwiedzinach to sie wkurzala ze nie mogla meczu zobaczyc:laugh2:
KluseczkaS no baa patriotyzm lokalny musi być, lubię siatkówkę męską no i jeden z siatkarzy to mój sąsiad z bloku wiec trzeba pokibicować ;-)

KluseczkaS no baa patriotyzm lokalny musi być, lubię siatkówkę męską no i jeden z siatkarzy to mój sąsiad z bloku wiec trzeba pokibicować ;-)

Alez oczywiscie. Kto wie moze juz nie dlugo i ja zawitam na takim meczu jak przyjdzie nam wrocic do PL, ale oczywiscie jak na razie nowy sklad kibicow w brzuchach czeka na wyjscie i trzeba sie cierpliwie pisklakami opiekowac zanim sie wykluja.:-D

U nas dzis przepiekna pogoda byla :-D
Maz i corcia caly dzionek spedzili na spacerach, placach zabwa i mcdonaldzie ;-)a mamusia miala swoj dzien pieknosci :-D zmienilam fryzurke i chyba mnie nei poznacie :-p Sama sie nie poznalam po luknieciu w lustro heehh :-):-D

Dzieczyny nie bojcie sie jeszcze sporo czasu :-)
Madra jestem bo juz przygotowana ;-)ale dokad ubranek nie popralam i nie poprasowalam tez miaalm mysli ze nie zdaze. Teraz jestem spokjna i wyluzowana :tak::-)
Moje dziecie tez glowka w dol siedzi i na pecherz non stop naciska :-)
22 ostatnie USG juz sie doczekac nie moge ;-):-)

Jutro jedziemy do znajomych na obiadek z grilla :tak:Ach uwielbiam taka pogode :-)

Ewunia, Andzia dzis zakupilam soczek z pomidorkow i wszedl jak ta lala :-) Ostatnio jakis nie taki byl a dzis o malo calego nie wypilam ;-)

Spokojnych snow :-)

:-):-):-) no i po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia :-):-):-)
Mój Cały Świat jadąc na zajęcia miałam wrażenie ze w połowie drogi skręci gdzieś indziej ....:rofl2: ... ale jak się okazało po zajęciach będzie ze mną na wszystkich i jeszcze tego mi brakowało, ze chyba chce być przy porodzie:laugh2::laugh2::laugh2:
Ach te chłopy.... ;-) czym by był bez nich ten świat !!!!

Co do wspomnianych wcześniej tematów wyprawek - mamy chyba na "dzień dobry" wszystko oprócz wózka i kosmetyków; wózek kupujemy przed samym porodem bo ze mnie cholerna zaboboniara ;-) a ubranka wypiorę i uprasuje za jakiś czas ;-)

Pozdrawiam Cieplutko wszystkie Czerwcóweczki

Witam was wieczorem u mnie dziś było pięknie może jutro też tak będzie.:-)co do dolegliwości to ja też mam duży ucisk na pęchesz i jest to bardzo dokuczliwe:tak:i do tego spać nie moge na każdym boku mi żle.:wściekła/y:nie mówiąc o bolącym kręgosłupie.Ale dowiedziałam się że sok z żurawiny pomaga na pęchesz od jutro zaczynam próbę :tak:może pomoże.Pozdrawim milej nocy

emili sok z zurawin pomaga jesli masz np;zapalenie pecherza,ale jesli to dzidzia uciska to za wiele nie pomoze:-D

Martusia
wklejaj zdjecia szybciutko,juz sie nie moge doczekac twojej nowej fryzurki

Ostatnia edycja:
reklama
No to ja jeszcze na pudle:-D
Czekam na tesciow...3majcie kciuki zeby mnie nie zameczyli pytaniami i w ogole...w ciazy widza mnie drugi az dopieor....boje sie ze mi brzuch zaglaskaja:szok::-D Milego dnia

Do góry