Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam jestem nowaI dopisuje sie
termin mam na 16 czerwca
powoli zaczynam sie bac tego co mnie czeka na porodowce (to moj pierwszy bobas) Pozdrawiam cieplo
)
Julinka śpi, więc mam chwilkę luzu. przeszczęśliwa jestem bo mała bardzo polubiła swoją spacerówkę
ja też powoli zaczynam mysleć o pakowaniu torby do szpitala... tak czasami mi te skurcze dokuczają że szok... moj A mówi, że robię z igły widły, ale ja wolę dmuchać na zimne. w końcu chodzi o naszą niunię i na tym punkcie będę chyba zawsze przewrażliwiona... muszę zrobić czyszczenie w ubraniach po Julii i zacząć kompletować pakiet startowy dla drugiej bździągwy... i kupować to czego nie ma...
może któraś chce za mnie? jakoś dam radę, bo jak nie ja to kto??? hihihihiWitam jestem nowaI dopisuje sie
termin mam na 16 czerwca
powoli zaczynam sie bac tego co mnie czeka na porodowce (to moj pierwszy bobas) Pozdrawiam cieplo
)
Witam jestem nowaI dopisuje sie
termin mam na 16 czerwca
)