reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Powitanko misiaczki :-) u nas dzionek gorrrrący... wykorzystaliśmy to i byliśmy z Julinką na dworku :-D a teraz jesteśmy w domku, mala trochę grandzi i bawi się w łóżeczku. Mój A wkurzony, bo go naciskają w firmie... taka presja to koszmar... przerąbane... a jak ja sobie pomyślę ze do tej cholernej roboty mam wrócić, to dostaję normalnie dreszczy... ale nie mam wyjścia, macierzyński i do pracy... a niech to ten kryzys, niech go jasna cholera weźmie!!!!!
Agatko, oby z malutką było wszystko ok, życzymy jej szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!
Kalina i Agatka, udanych badań!!! oby było wszystko ok!!!!!
Tacjanko, kochana, ona tylko na to czeka, abym się zabrała i poszła... ale nie dam jej tej satysfakcji, a nawet gdyby, do domu nie mam na razie powrotu, aby tam zamieszkać... jakoś muszę zdzierżyć drakulę, może mnie nie pogryzie tymi sztucznymi zębami w nocy :-D:-D:-D Śpię dosyć czyjnie, mój fart hehehehe
A co do L4, u mnie raczej nie będzie problemu... nie wiem jak to jest z tymi 2 tygodniami, bo z Julinką ostatnie 3 mce byłam pod pieczą ZUSU. A teraz... jak braknie parę dni do porodu to gin wystawia na tę parę dni... a macierzyński dostajesz w dniu porodu. Przynajmniej tak jest u mnie.
Tricolor i Chocoblok, takie fotki to przegięcie! wiadomo, ciąza to stan błogosławiony, ale bez przesady! szaleństwo!
Goniap2, a mam to inne wyjście?! muszę sobie jakoś dać radę z tymi debilami, w tej sytuacji nie uznaję powiedzenia: jeśli wlazłeś między wrony, to kracz jak one!!!! nie pozwolę sobie wejść na głowę, za nic w świecie!!!
Maleństwo, to jak masz chwilkę wytchnienia między zjazdem a zjazdem, to się nie przemęczaj i odpocznij! naładowane akumulatorki lepiej działają :-D

Hej brzuchatki :*
Przez weekend mialam troche do zrobienie ostatnie zakupy itp, pozniej maly problem z internetem, mam nadzieje ze jutro jak sie wezme od rana to nadrobie chociaz czesc postow. Bylam dzis rano na pobraniu krwi i tak mnie po min zcielo ze jak wrocilam to nie wiem kiedy usnelam na dobre 3 godziny. Co do Brity to sama uzywam juz dluzszy czas i jestem zadowolona wiec ze spokojnym sumieniem PolecaM. Wczoraj wieczorem dopadly mnie domysly na temat porodu czy sobie poradze jak bedzie i kiedy sie zacznie to juz chyba ten klimat sie powoli wlacza i pewnie zostanie do porodu. 4 maja mam wiyzte u lekarza mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.
Spokojnej nocki :**

Poczytalam dzis bo nie moge usnac i powiem wam ze jestem w szoku jezeli chodzi o nasza klase !!!!!! Jak tak mozna normalnie bleeeeee.... naprawde strach zdjecia wsatawic. Biedne dzieci ktorych zdjecia tak wykorzystano. Grrr... powybijac takich idiotow!!!!!!!!!
Teraz juz ide spac o ile moje malenstwo mi da bo sie rozbrykalo nie wiem co tam robi w tym brzusiu ;P
Dobranoc :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dzos dostalam takiego powera ze szok lozeczko nawet zlozylam sama :) teraz czekam az moje wojsko wroci sobie do zamku i mecze sie ze skurczami do tego zgaga buu a tu nic nie moge wziasc przed ta okropna glukoza ;(

A mi prawie przed meta suwaczek padł :baffled: Nowy sobie spreparowalam i jest ok :-D

Malarze skonczyli robotę, teraz nasza kolej czyli sprzatania cd, oraz skręcanie mebelków. Dzisiaj komoda z przewijakiem poszla na warsztat i juz stoi złożona. Kolejna szafa i lożeczko potem tylko przeniesiemy kanape do pokoiku malego i gotowe. Fotki zrobie i wstawie gdzie trza :tak::-D

Spadam spać bo malzonek już mnie do porzadku pzrywołuje srogim wzrokiem ;-):-D

Spokojnej nocy laseczki :-)

Pierwsza...
...ale kompletnie nieprzytomna z niewyspania :baffled:

Moja bezsenność zaczyna mnie irytować, na dodatek wyłazi mi na gębie :baffled:

Agatka, a ja postanowiłam, że jeśli w czwartek lekarka mi powie, że mam cc za 4-5 tygodni, to nie powtarzam glukozy :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

za oknami słoneczko więc zapowiada się kolejny piękny i ciepły dzień :tak:. Ja wczoraj miałam nadmiar energii i urządziłam prasowanie rzeczy dla Córci. W sumie poza ubrankami i wózkiem mam wszystko poprane i poprasowane. A dzisiaj w planach zakupy w Ikea a konkretnie pudełka na zabawki (mam już dwie duże reklamówki).:-)

Jutro wizyta u gina i już dzisiaj stresik się pojawił.

Miłego dzionka Dziewczyny !!! :-)

Dzień Dobry Bardzo :))))))
MADZIUMBA - apropo prania i prasowania, to ja mam taaaakiego jakiegoś "leniucha".
Mam nadzieję chyba ze im później sie za to zabiorę to później się niunia urodzi :))))
Ale postanowiłam że jak wrócę z "majóweczki" to się tym zajmę :)))

witam na podium :)

ja nie moge podkskoczyc Kalina bo jeszcze mi cofnie zdgode na porod domowy wiesz wystarczy ze cos wymysli i dupa zeby bylo smieszniej to tutaj glukozy nie robia standartowo w badaniach ;( Jestem nieprzytomna polozylam sie przez 1

reklama
Do góry