Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to zeby pograć na nerwach to wam powiem ze pije kawkę, i jem blok czekoladowy roboty mojej tesicowej, mniam,mniam
:-)Nanya, u mnie ekonomiczniej jest gotować na gazie (też mam butlę). Butla na długo nam wystarcza, a na prąd jest tyle innych sprzętów, że rachunki i tak są odpowiednie. ;-)Ja tak może z innej beczki zupełnie... Co się bardziej opłaca ekonomicznie - czajnik elektryczny, czy do gotowania na gazie??? Mamy gaz na butlę i do tej pory korzystałam tylko z czajnika do gotowania na gazie, ale one szybko "kamienieją" i trzeba dosyć długo czekać na wodę. Z drugiej strony cały czas mam jakiś taki odrzut od czajników elektrycznych - że drogie w zakupie, drogie w użytkowaniu... Sama nie wiem. Właśnie jestem na kupnie i może byście mi coś doradziły.

Zaarz na spacerek idziemy to troszke sie dotlenimy ;-)
. Juz sie doczekac nie moge hehehh
:-)
Porównaj ile płacisz za gaz a ile za prąd i zobaczysz co jet tańsze.
W końcu to nie ja jestem lekarzem, nie?
Bosze jak ja sie za Nim stesknilam
Dobrze ze zdjecia Mu wysylalam to sie chociaz nie przestraszy slonika
Dzisiaj znowu poszlam z mama na zakupy i dokupilam kilka kolejnych ubranek i innych gadgetow:-) Proponuje dzbanek Brita i po sprawie, a raczej po kamieniu :-).