reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Hej brzuchatki :)
U mnie piekna pogoda wczoraj majowka na lonie natury :)) Rodzinny wyjazd.
Niestety dzis koniec tej bajki i powrot do remontu :( powiem wam ze mam dosc juz tego balaganu na szczescie dzis ma sie skonczyc :) i wreszcie skrecimy lozeczko :)))))
Co do komunikacji miejskiej to ja niestety z niej korzystam i jest to cos okropnego ;(
Udanego weekendu :) Mam nadzieje ze po tym remoncie znajde wiecej czasu na formu i nadrobie wreszcie moje zaleglosci bo sie chyba nazbieralo.

reklama
Witam się i ja :-)

wczoraj wypoczywałam na świeżym powietrzu a dzisiaj od rana latam, najpierw zakupy, pranie i inne. W końcu usiadłam i nadrabiam zaległości !!:-)

Miłego wieczorku !!!!

Kochane ja leze z nogami w gorze zaczal mi czop odchodzic do tego mam dosyc regularne skurcze Mam nadzieje ze przejdzie nałykałam sie nospy wiec jak cos pilnego to gg prosze ktos zawsze odpisze :)

Kochane ja leze z nogami w gorze zaczal mi czop odchodzic do tego mam dosyc regularne skurcze Mam nadzieje ze przejdzie nałykałam sie nospy wiec jak cos pilnego to gg prosze ktos zawsze odpisze :)

Kobieto kochana ty poczekaj jeszcze!!!! Mam nadzieje ze ci przejdzie mi jak zaczoł czop odchodzic to za 2 tyg urodziłam....ale nie zawsze tak jest moze twojemu małemu az tak bardzo sie spieszy.Trzymam kciuki zeby było wszystko ok

reklama
Do góry