Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
azdy ruch malego odczuwam tak naprawde jako dyskomfort. Albo boli, albo ciśnie, naprawdę musi miec tam chłopak mało miejsca, a skóra na brzuchu jakby wyczerpala swoje mozliwości rozciagliwości i zaraz zacznie pekać ;-)
W końcu płacę to wymagam ;-)
:-)

na razie jest w trakcie seansu na mini mini więc mam chwilę luzu ;-) U nas ciepluteńko :-) pogoda też niczego sobie... nie ma co psuć ;-)

było cudownie siedzieliśmy od samego rana do wieczora nad wodą ale se wypoczęłam a mały też tak mu było dobrze że nie chciał się za bardzo ruszać aż się niepokoiłam za to dziś nadrabia kopie już do dwóch godzin i nie chce zrobić sobie przerwy. A teraz kiedy pogoda się popsuła to również czekam na deszcz jest bardzo potrzebni wszędzie jest tak sucho że szok.
:-)
Właśnie zjadłyśmy z Majcią śniadanko (drugie;-)), teraz trzeba się wziąć do jakiejś roboty, tylko chęci jak zwykle brak

co do terminu, mam na 17 czerwca, w przeddzień urodzinek Juleczki, dlatego mi się marzy urodzenie małej przed terminem, np w moje urodziny, które mam 9 czerwca :-) oby tak było...
OOOO widzę, że mamy ten sam termin
Tylko, że mi się wydaje, że ja mam za szybko, nijak mi ten termin nie wychodzi. Lekarz go policzył od miesiączki, a mi się wydaje, że tak z dwa tyg później powinnam mieć. No cóż zobaczymy...
, ale liczę w duchu że będzie to wcześniej... jak nie to mojego A ustawię, aby się wziął za robotę heheheh, i troszkę przyspieszył