Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem skazana na dwie torby bo w jedna sie nie mieszcze...szczegolnie ze te podpaski sa olbrzymie!!! wiec postanowilam spakowac .

No tak a najwiecej zajmuja miejsca te skrzydla.![]()
Poradźcie mi jakie są najlepsze. I czy szukać takich ze skrzydełkami? Przed ciążą takich używałam i się chyba przyzwyczaiłam do tych skrzydełek. A teraz zgłupiałam 

Cholera, a ja otworzyłam właśnie swoje podpaski i są co prawda długie, ale szerokie tak samo ja zwykłe i bez skrzydełek!Poradźcie mi jakie są najlepsze. I czy szukać takich ze skrzydełkami? Przed ciążą takich używałam i się chyba przyzwyczaiłam do tych skrzydełek. A teraz zgłupiałam
A, i dostałam dziś dobrą wiadomość: przyznali mi zasiłek macierzyński , w najwyższej stawce! Hurra!
Annya - gratulacje
A, i dostałam dziś dobrą wiadomość: przyznali mi zasiłek macierzyński , w najwyższej stawce! Hurra!
Cholera, a ja otworzyłam właśnie swoje podpaski i są co prawda długie, ale szerokie tak samo ja zwykłe i bez skrzydełek!Poradźcie mi jakie są najlepsze. I czy szukać takich ze skrzydełkami? Przed ciążą takich używałam i się chyba przyzwyczaiłam do tych skrzydełek. A teraz zgłupiałam

ogromne jak nie wiem co! :-)
...dziwne, przecież.... hmm nie kumam.
... u nas kąpią...