Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla siebie biore dwa reczniki a dla malenstwa jeden, nie kapia ale moze sie jednak przyda!
Dobry pomysl dziewczynygoniap2- ja chyba pojde w twoje slady i zapakuje 2 torb to moze faktycznie byc bardzo poreczne i zaoszczedzi balaganu

Moniko GRATULACJE !!!
Ja dziś biegałam po lekarzach. Mam tak zdrętwiałą prawą dłoń, że ledwie mogę sobie chleb ukroić. Do tego sinieją mi opuszki. Wybrałam się do rodzinnego, a ten dał skierowanie do ortopedy z podejrzeniem zespołu cieśni nadgarstka. Tylko nie przewidziałam zapisów z dwumiesięcznym wyprzedzeniem :-(. W rejestracji chcieli mi dać termin dopiero na 17 czerwca !. Potem się zlitowali, jak powiedziałam, że wtedy to ja pewnie na porodówce będę i ostatecznie muszę poczekać dwa tygodnie Zobaczymy czy to cos poważnego i czeka mnie operacyjne rozwiązanie...
) i nic nie trzeba robić. Możesz ewentualnie poprosić ginekologa o jakąś maść uśmierzającą ból. Ja miałam potworne bóle nadgarstka a w szczególności kciuka w okolicach 22 tygodnia ciąży i trwały przez jakieś trzy tygodnie. Teraz jedynie skarżę się na drętwienie rąk
.
Ja jeszcze zwlekam, boje sie ze jak sie spakuje to zaczne rodzic wiec odwlekam to w czasie
Super, gratki ode mnie:-)A, i dostałam dziś dobrą wiadomość: przyznali mi zasiłek macierzyński , w najwyższej stawce! Hurra!![]()
A ja juz dostalam kasiurke na konto :-):-):-):-)

Ania super. JA tez wole te ze skrzydelkami lepiej sie trzymaja i bielizna jest czysta. Ja ma takie z mothercare.

Chyba muszę poszukać innych.
Ja też kupiłam w mothercare , ale są bez skrzydełekChyba muszę poszukać innych.
Dominika - a te Tena lady są dostępne w Irlandii czy tylko w PL? Bo nigdzie nie widziałam.
Kasiu - bank opijemy ;-)Wcześniej czy później