Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mmmm pychotka...
A sobie obiecałam ograniczyć słodkości do końca ciąży, bo się już zaczyna ze mnie robić cukroholiczka
To fakt Ci przyjezdni są najgorsiMinutka nic nie masz, boś przyjezdna zaadaptowana bydgoszczanka
Adapterku to, co słyszałaś jest niestety prawdą - przez żużel: drużyny z tych miast ze sobą rywalizują, a jako że miasta są blisko siebie, to rywalizacja ze stadionów przeniosła się na "ulice". Ja osobiście nic do bydgoszczan nie mam - studiowałam w tym mieście i poznałam mnóstwo fajnych ludzi. A co do warszawiaków, to... podobno najgorsi to Ci przyjezdni, wiem bo moje dwie kuzynki z Warmii się tam osiedliłyOczywiście żartuję, bo ważne, jaki człowiek jest, a nie skąd pochodzi - prawda?

Czuje sie swietnie, mezulkiem nie moge sie nacieszyc ale juz teraz bedzie caly czas z nami wiec w koncu sie naciesze :-) Brzucholkiem sie nie przestraszyl czyli nie jest zle...hihi. Musimy pozalatwiac kilka rzeczy i wtedy spakuje sie do szpitala i bede czekala;-) Na razie sie nie pakuje zeby nie przyspieszac

Mam takie pytanko do Was co so smoczków dla noworodka...jaki kupić?? widziałam u koleżanki taki okrągły z okrągłą końcówką ja natomiast kupiłam taki standardowy... który będzie lepszy??
Mam takie pytanko do Was co so smoczków dla noworodka...jaki kupić?? widziałam u koleżanki taki okrągły z okrągłą końcówką ja natomiast kupiłam taki standardowy... który będzie lepszy?? Pozdrawiam
irka na pewno będzie dobrzeWitam u nas pogoda ładna słonko swiecie, wiatr lekko wieje ale jest extra. Ja sie dzisiaj nie wyspłałam bo nie mogłam najpierw zasnac ,a pozniej sniły mi sie same bzdury i co chwila sie budziłam. A to wszystko przez ta wczorajsz wizyte u ginia i ta niepewnosc o co mu chodzi. Ja juz sobie wyobrazam najgorsze do poniedziałku to chyba sfiksuje.

jak sie denerwujesz to mozesz pic melise na uspokojenie ( mozna w ciazy)