reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Oklady z zimna woda lub surowych ziemniaczkow.

Ja mam podobnie jak Kamila- czyli nie mam goraczki ale juz przy 37 umieram :( NO i do lozka po kolerke kochane.
a ja mam 38, to chyba już nie żyję :tak:
W łóżku to jestem od rana , robię sobie okłady i nic nie pomaga !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trzymam Cię za słowo, że powinno przejść niedługo ;-)

Gosiu, Kluseczko, łudzę się, że się jeszcze przekręci... chociaż mam tak potworne bóle że nie wiem ... ale do tego 4 czerwca to ja normalnie zgłupieję!!!! oszaleję z niepokoju... boże jak ja się boję tej cholernej cesarki... aż mnie trzęsie na samą myśl... płakać mi się chce!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
Kami, powodzenia u lekarki! oby było dobrze!!!
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!
Madziumba, jeszcze raz gratuluję, nie ma to jak widzieć szczęśliwe mamusie :-D

Dziewczynki wracajcie wszystkie szybciutko do zdrowia i nie rozsiewajcie zarazków, co by mi tu nic nad Irlandię Północną nie przyleciało:angry:;-) Mój M. ostatnio też coś złapał, ale przy Waszej "agonii", to to ledwie katarek malutki był;-) Na mnie na szczęście, odpukać, nie przeszło - chociaż nos mam zawalony, ale to bardziej od przesuszonej śluzówki i niestety znowu skrzepy mi się zaczęły robić i krew leci przy czyszczeniu:-( Ach, kiedy to wszystko wróci do normy...

Ewunia główka do góry - trzymam kciuki, że się Mała przekręci i wszystko będzie ok. A Ty mniej nerwów i więcej pozytywnego myślenia:tak:

Gosiu, Kluseczko, łudzę się, że się jeszcze przekręci... chociaż mam tak potworne bóle że nie wiem ... ale do tego 4 czerwca to ja normalnie zgłupieję!!!! oszaleję z niepokoju... boże jak ja się boję tej cholernej cesarki... aż mnie trzęsie na samą myśl... płakać mi się chce!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
Ewuniu nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja miałam cesarkę i zobacz żyję :-D i nawet doszłam już do siebie. Jak sie tak strasznie boisz to poproś o znieczulenie ogólne i jak się obudzisz będzie już z głowy :tak: Głowa do góry.

hehhe :) widzę że jakaś epidemia normalnie nad nami czuwa...:-( ale musimy dać radę :) mam nadzieje że wspólnymi siłami jakoś sobie poradzimy... :) ja już dziś się lepiej czuje... teraz niestety jestem w szkole:-( zamiast wygrzewać się w łóżeczku no ale zbliża się koniec roku więc trzeba troszke pochodzić :) na szczęście mam fajnych opiekunów i jakoś mnie usprawiedliwiają :):) Życzę miłego popołudnia :) i szybkiego powrotu do zdrowia shorowanym mamusiom :tak:

Ja juz po obiadku mialam dzis mniam mnaim mizerie i jajo sadzone :-) pychaaaa... teraz sie wezme za truskawki :-D heheheheh....
ewunia :-) kochana moja towarzyszko do truskawek tez sobie kupialam zeby nie bylo ci smutno ze sama sie objadasz :-) i trzymam kciuki za dzidzie zeby sie jeszcze obrocila !!!
goniap- jak nabroil to teraz slyszy NIE hehehe jakas kara musi byc :-)

Dobra mamuski ja ide pojesc tych truskawek i spadam polezec bo krzyz mi peka :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamunie-no ja wam powiem że w lrlandi jestem już 3lata a chora byłam raz jakoś mi służy ten klimat.:-DCO mnie cieszy to to że nie puchną mi ręce i nogi bo nie jest gorąco syna rodziłam w lipcu i byłam w Polsce strasznie spuchnięta I pod koniec ciąży miałam zawroty głowy że brałam relanium i apap i musiałam leżeć :-D

Do góry