Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zemną męzuś też będzie na cesarce i ciesze sie z tego w sumie chociaż sceptyczna byłam na początku, ale dlaczego mam mu odbierać tą magiczną chwilę?Mój K. też ze mną bedzie mimo że cesarka :-) przy normalnym też nie ma problemu - też miał być,
beatko a ten sposób z pietruszką to o co chodzi bo jakos nie mogę doczytać?
ja za to podłogi wszystkie na kolanach pucowałam, kilka rundek dziennie po schodach i nic.
Oli, u Was może być mąż przy cc??!!u nas nie można a za rodzinny trzeba płacić, a za darmo jak się odbyło szkołę rodzenia i masz do tego tylko dwie sale na dwa piętra położnictwa ;-)
i mam nadzieję że się doktorkowi do 8 nie zmieni.Magni no weź sobie takich rzeczy nie wkręcaj, każda z nas jest inna i niektóre są trochę bardziej inne mnie wygadane, I oczywiście że do nas pasujesz, bo Ty czerwcóweczka jesteś czy ci się to podoba czy nieZemną męzuś też będzie na cesarce i ciesze sie z tego w sumie chociaż sceptyczna byłam na początku, ale dlaczego mam mu odbierać tą magiczną chwilę?
Agatko wracaj do nas,zawsze gdzie jest większe zbiorowisko ludzi występują jakieś nieporozumienia. Myślę że wszystkie jesteśmy zmęczone i zdenerwowane przed porodem i dlatego to wszystko. Bez Ciebie nie będzie tak samo i ja chyba też sobie dam spokój z forum :-( Dużej szkody nie będzie bo i tak mało się udzielałam, czułam że nie do końca tu pasuje chociaż żadna z was nie dała mi tego do zrozumienia, to tylko moje kompleksy.

Dużej szkody nie będzie bo i tak mało się udzielałam, czułam że nie do końca tu pasuje chociaż żadna z was nie dała mi tego do zrozumienia, to tylko moje kompleksy.