Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobra spadam. Wieczorem tu zajżę. Papatki i miłego popołudnia.
JAk tak sobie człowiek pomyśli to to 1000 zł to kropla w morzu potrzeb, no ale nie ma co narzekać
(i tak za szybko to się nie zmieni)

Anavel z tego co sie orientuje to zeby dostac te 500f trzeba miec child tax credit,a dochodow raczej nie biora pod uwage, bo duzo moich znajomych dostalo mimo z e zarobkow nie maja malych. Poczekaj az sie dzidza urodzi od razu zloz dokumenty o child tax credit i potem zaraz od razu wyslij jeszcze raz formularz o te 500f. Powinno si eudac i dostaneicie becikowe ;-)Co do becikowego w Anglii to te 500 funtow dostaniesz ale pod warunkiem, ze nie zarabiasz powyzej pewnej kwoty a ta granica to praktycznie najnizsza krajowa. Ja jestem juz na macierzynskim z Anglii, bo mozna go wziasc na 11 tygodni przed terminem porodu ale z tego co widze to becikowe mi sie nie nalezy. Do tego dostalam odmowna odpowiedz co do tych 190 funtow poniewac zdecydowalam sie rodzic nie w Anglii. Ja nie dostane nic.Dobrze, ze chociaz macierzynskiego nie maja prawa mi zabrac.
ale jazda hehehe ja to mam kukuk
i w ogole to chyba przez to ze nie jeadlam dzis truskawek ;/