Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie z rana,
acha i ja tez sie chce zapisac na rodzenie w niedziele 8 czerwca , kto wpisuje na liste ?![]()

Witam,
Mi mała wczoraj wieczorem musiała się przekręcić (wariowała w brzuchu jak szalona) i przestała mi tak uciskać na nerw... jescze trochę boli mnie lewy pośladek, ale już nie powłuczę nogą HUUURRRAAAA, to było okropne nie mogłam chodzić przez kilka dni...
Dzisiaj byłam zawieść mocz do badania i wiecie co sama się przeraziłam jak zobaczyłam próbkę moczu... pelno w niej pływało jakichś farfocli, kurde 1-szy raz coś takiego widziałam, ciekawe co mi wyjdą za wyniki skoro ja gołym okiem widziałam, że z tym moczem jest coś nie tak ;-(

Zajzalam do was na forum bo moj majowy maluszek mnie oszukal i nadal siedzi w brzuszku a dzis juz 2 dzien po terminie wiec posiecha bedzie czerwcowa;-) A najlepsze jest to ze zadnych...ale to nawet najmniejszych objawow porodu brak Nawet brzuszek mnie nie boli
Pozostaje mi tylko czekac 
Witam wszystkie czerwcowe mamusieZajzalam do was na forum bo moj majowy maluszek mnie oszukal i nadal siedzi w brzuszku a dzis juz 2 dzien po terminie wiec posiecha bedzie czerwcowa;-) A najlepsze jest to ze zadnych...ale to nawet najmniejszych objawow porodu brak Nawet brzuszek mnie nie boli
![]()

Witam wszystkie czerwcowe mamusieZajzalam do was na forum bo moj majowy maluszek mnie oszukal i nadal siedzi w brzuszku a dzis juz 2 dzien po terminie wiec posiecha bedzie czerwcowa;-) A najlepsze jest to ze zadnych...ale to nawet najmniejszych objawow porodu brak Nawet brzuszek mnie nie boli
![]()