Ja wolałabym nie czekaś do lipca, bo jakiegoś mutanta urodzę ;-);-);-)Nooo, lepiej w lipcu, niż np. w sierpniu czy we wrześniu ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wolałabym nie czekaś do lipca, bo jakiegoś mutanta urodzę ;-);-);-)Nooo, lepiej w lipcu, niż np. w sierpniu czy we wrześniu ;-)
a tu cisza na morzu 
Dziewczyny, powiem Wam numer, jestem też na czerwcu 2008, i tam dziewczynki mówią, aby pojeść ostrego to może się ruszy... a druga dziewczyna napisała, aby się nie martwić, bo w zesżłym roku też miały wysyp w pełnię... a mówiła jeszcze, że najwięcej porodów jest w czasie burzy i pełni... u mnie o dziwo pioruny biją, hehehe burzę mam za oknem ale jajaa tu cisza na morzu
![]()
dzidzia sobie jaja robi :-) bedzie charakterek.

ale musze sie wsytrzymac do jutra bo juz w pizamie heheh :-) 

Andzia nie rezygnuj z karmienia, Oskarek moze szybko się przyzwyczaić do sztucznego, a poza tym nie dostaje od Ciebie przeciwciał, które produkujesz, jemu nic nie będzieno to do roboty kochana jak mąż karze!
Ja chyba dziś z wrażenia nieusne , oskarek śpi kołomnie a ja czówam i gapie sie na niego jak sroka w kość ;-);-) zaraz przygotuje mu mleczko bo przez to moje przeziębienie postanowiłam przez pare dni niekarmić a bebiczko bardzo mu zasmakowało![]()
Jutro wizyta w szpitalu mam nadzieje ze mnie ktos zbada wkoncu.