reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

dzieki dziewczynki za mile slowa :)
uciekam sie kapac...mam nadzieje ze dam rade zasnac...bo nerwy zrzeraja mnie caly dzionek
zegnam sie z wami jako oczekujaca mam nadzieje ze jak sie nastepnym razem z Wami "zobacze" bede szczesliwie po wszystkim tulac malenstwo
trzymajcie sie i rozpakowujcie szczesliwie

reklama
Hejo :-D o jest Minutka :-D jak tam jadłaś truskawki :-D kurde drzemałam z małą po południu i taki mi się piękny sen śnił że nie chcoałam się obudzić.... ale niestety śni się na odwrót więc :-( buuuuu

No jestem jestem juz sie zastanawialam dlaczego Ciebie nie ma :-D
Jadlam truskawy :-D mniam mniam :-D
A Ty??
A mi tez sie snia ladne rzeczy, fajne i mile ostatnio... to mowisz ze bedzie na odwrot???????

No jestem jestem juz sie zastanawialam dlaczego Ciebie nie ma :-D
Jadlam truskawy :-D mniam mniam :-D
A Ty??
A mi tez sie snia ladne rzeczy, fajne i mile ostatnio... to mowisz ze bedzie na odwrot???????

jestem, tylko nie miałam jak się odezwać, bo Julinka coś marudna... a po południu spałyśmy dosyć długo :szok: to dobrze jak jadłaś :-D u mnie końcówka poszła rano... najgorsze, że jutro wszystko pozamykane :-(

a śniło mi się że się drakula wyprowadziła :-D ale to tylko piękny sen... a koło mnie bolesna rzeczywistość... czyli intrygująca baba za ścianą :-(
ale cóż takie marzenia sprawily że trochę byłam szczęśliwsza...

Kabaretko, u mnie nie ma malin, są czereśnie za 3.50 kg i truskawy 3 zł za kg... malin nie widziałam... fasolka za 8 zł kilo :-D

Tez bym zjadla maliny :-) ale jeszcze nie ma chyba.
Kurde Ewcia chyba oszaleje zapomnialam ze jutro zamkniete i nie mam zapsau truskawek o cholercia upssssssss....................
A moze masz prorocze sny? :-D

No wlasnie malin tez nie widzialam, i tak sie zastanawiam kiedy beda, bo mam straszna ochote. :-) O bosze i jeszcze na jagody... hm... nalesniki z jagodami... mniam. :-D Ale do tego chyba nie doczekam. :-(

Ewunia czeresnie po 3.5 zl? :szok: Wow, zazdroszcze. Ja u nas po 10 zl za kg kupowalam. A truskawy powoli mi sie przejadaja. :-p

Minutka na pewno gdzies dostaniesz jutro truskawki... a jak nie to maz znajdzie. :-p:laugh2:

reklama
Hehe prorocze sny, chyba te czarne :-D

Kabaretko. powaga po 3.50!!! ja tam nie lubię ale mój A opierdzielił kilo naraz...

mam nadzieję że coś oprócz stacji benzynowych będzoe otwarte bo oszaleję ;-)

Do góry